.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » A magyar énekesek Malmőbe akarnak menni!

A magyar énekesek Malmőbe akarnak menni!

Written By Tamas on 2012. december 29. | 12:18

Bár nemzetközileg egyre kisebb az érdeklődés az Eurovíziós Dalfesztivál iránt, a magyar zenészek továbbra is hisznek a csodában!

Loreen idei győzelme Svédországnak hozta meg a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál megrendezési jogát. Bosznia-Hercegovina, Portugália és Szlovákia a költségek miatt döntött úgy, hogy ezúttal kimarad a versengésből. Törökország sem képviselteti magát Malmőben, mert nem ért egyet néhány, 2009-ben bevezetett szabályozással. Örményország ellenben visszatért, miután a legutóbbi versenyből a vendéglátó Azerbajdzsán miatt kivonta magát. A májusi verseny mezőnye tehát erősen foghíjas lesz, de ez a hazai énekeseket nem tántorítja vissza. Wolf Kati, majd a Compact Disco félsikere után idén is több tucatnyi dal érkezett a felhívásra (és még érkezhet is, hiszen a leadási határidő december 31). 
A dalszerzők ezúttal olyan ismert előadókkal indulnak, mint Radics Gigi, Gáspár Laci, az Apollo23, Vastag Tamás, Rami, Völgyesi Gabi, Kováts Vera vagy Brasch Bence. Az már egészen biztos, hogy 2013-ban az ideivel ellentétben nem csak két adásban mutatják be a legjobb hazai versenydalokat, hiszen már most is annyi slágergyanús szerzemény érkezett,  amit két részletben lehetetlenség lesz prezentálni.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger