.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Jubilál a Pál Utcai Fiúk!

Jubilál a Pál Utcai Fiúk!

Written By Tamas on 2012. december 30. | 0:56

A Pál Utcai Fiúk zenekar 2013-ban ünnepli megalakulásának harmincadik évfordulóját. Erre az évre több nagyobb dobást is terveznek, az első az MR2 Akusztik koncert lesz. 
Egészen régi és egészen új dalok is felcsendülnek majd január 15-én, de nem a megszokott hangszerelésben, hanem főleg akusztikus hangszerekre átírva. A zenekar tagjait ebben vendégművészek segítik.
- A Müpa színpada azon kevés helyek közé tartozik Magyarországon, ahol a hangzás szempontjából nem kell engedményeket tenni, itt meg lehet valósítani, hogy úgy szólaljanak meg a dalok, ahogy azt a lemezek készítésekor megálmodtuk - mondta Leskovics Gábor a koncertről. - Sőt, mivel összesen tizenegy muzsikus áll majd a színpadon, egészen különleges, a rockzenében szokatlan hangszerelésekben is gondolkodhatunk; néhány dal erre az estére teljesen új köntösbe öltözik. Olyan darabok is műsorra kerülnek, amelyeket a zenekar szokásos koncertjein nem játszik, mivel megszólaltatásukhoz elengedhetetlenek azok a feltételek, amelyek a Müpában adottak. Az együttes nagy várakozással készül erre a zenei utazásra. Reméljük, örömmel velünk tartanak azok, akiknek a harminc év alatt fontosak voltak ezek a dalok.

2013. január 15. Művészetek Palotája, 20 óra.
Jegyárak: 2500, 3200, 3900 Ft 



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger