.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Streisand az Orfeumban!

Streisand az Orfeumban!

Written By Tamas on 2013. január 29. | 20:05

Barbra Streisand és Malek Andrea: soha nem hallott ötvözet! Ki ne ismerné a Woman in love vagy a Someone that I used to love fülbemászó dallamát?
 
Engedjük el magunkat és hagyjuk, hogy az emlékek magukkal sodorjanak. A napunk egy nem várt üzenettel indul a kedvesünktől, ami egy kellemes estét sejtet, ami csak a miénk. Egy ízletes vacsora gyertyafényben. A bor selymes íze. Egy könnyed tánc az utcán. Egy forró csók a város főterén. Egy meghitt, forró fürdő gyertyafényben. Az a pillanat, amire még évek múlva is emlékezünk. Újra átélhetjük ezt a percet egy előkelő környezetben, az Orfeum fényeibe burkolózva Malek Andrea előadásában.
Ki is ő? Az Egyesült Államokban a legtöbb albumot eladott női előadő, Oscar-díjas filmszínész és sikeres üzletasszony. A könnyed, érzelmekkel teli ritmusok képviselője. Ő Barbara Streisand.  Több, mint 60 albumot jelentetett meg élete során. Kivétel nélkül tökéletes darabok. Száz százalék profizmus és tehetség. Zenei műfajokat és korokat vegyít. A szakma elismert művelője.
Hallgatom Streisand számait és elfog ez az érzés, mint amikor szerelmes az ember, vagy amikor minden meghitt és tökéletes. A számai magukban hordozzák mindazt, amire szükségünk van. Csodákat, szenvedélyt, kifinomultságot.
A Most! Bossanova és a Most! Jazz után teljes erőbedobással szem- és fültanúi lehetünk a Most! Streisand estnek, mely garantáltan jó választás a február 6-i hideg estére.
Jegyek válthatók
- a helyszínen (Orfeum, 1073 Budapest, Erzsébet krt 43-49.) keddtől péntekig 16-19 óráig, illetve programok napján zárásig
- az interneten www.orfeumclub.hu (www.jegymester.hu; www.jegy.hu)


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger