.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Evita szappanoperában tér vissza

Evita szappanoperában tér vissza

Written By Tamas on 2013. január 26. | 12:55

A hajdani Rock Színház közönsége bizonyára meglepődött, mikor a TV2 új sorozatában látta viszont egykori kedvencét, Udvarias Annát.

A Titkok és szerelmek Váradi Zsókája a tinédzserek számára ismeretlen lehet, pedig számtalan főszerep van már Ancsa mögött. 1987- ben Artistaképzőn végzett mint revütáncos majd elvégezte a Színház és Filmművészeti főiskolát. Alapító tagjai között volt a Rock Színháznak. Emlékezetes alakítást nyújtott a Rémségek kicsiny boltja című musical Audreyjaként, játszott a Nyomorultakban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Rock Odüsszeiában, a Dorian Grayben, a Sztárcsinálókban, a West Side Storyban, az Anna Kareninában, a Miss Saigonban, A muzsika hangjában, a Jekyll & Hyde-ban, és nagyszerűen énekelte az Evita címszerepét. 
A Rock Színház sátrának lebontása után a Budapesti operettszínházban, a Budaörsi Színházban, és a Körúti színházban kapott szerepeket, és több tucat filmben szinkronizált. A világhírű Pocahontas című Walt Disney rajzfilmben is ő énekelhette magyarul a betétdalokat.
Udvarias Anna a Titkok és szerelmek című sorozatban tér vissza Zsóka szerepében, aki egy életvidám intézeti nevelő...


(fotó: TV2)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger