.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

The Voice: Pál Dénes mindent vitt!

Written By Tamas on 2013. január 25. | 23:33

Túl vagyunk a The Voice című tehetségkutató műsor első magyar évadján. Az elmúlt hónapokban izgulhattunk, bosszankodhattunk, gyönyörködhettünk, és elgondolkodhattunk az énekesek okozta produkciókon, és a mesterek megnyilvánulásain.

A péntek esti döntő igazi sztárparádéval indult, hiszen a négy még versenyben maradt énekes mellé felsorakozott négy díva is, hogy duettpartnerként erősítsék a fiatalokat. A Kossuth-díjas Bangó Margit ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és fergeteges hangulatot produkált Nádor Dávid mellett. Szulák Andrea és Weisz Viktor produkciója dögunalmasra sikeredett, de nagyjából ennyit is vártunk a két vendéglátóstól. Szinetár Dóra sem hiányozhatott a showból, aki legalább olyan hamis volt, mint partnere, Pál Dénes. Gájer Bálint előtt le a kalappal, hogy színvonalas előadást nyújtott a semmi kis Dukai Regina mellett, akinek szerepeltetése eleve megmagyarázhatatlan volt a műsorban. 

A szóló produkciókban a négy srác megmutatta, hogy mit tud: Weisz hallgathatatlanul rémes volt, Nádor és Gájer a szokásos profi színvonalat hozta, Pál Dénes viszont kifejezetten szórakoztató három percet okozott a nézőknek.

Nem ért még véget a megmérettetés, hiszen a srácok a mestereikkel is duetteztek! A Somló-Weisz páros közösködése eltörpült a másik három kettős mellett. Malek Andrea ezúttal is elvarázsolt a hangjával- Nádor Dáviddal remek duót alkottak. Mező Cum Laude Misi és pártfogoltja új életre keltették az agyonunt Vidéki sanzont, Gájer Bálint pedig gyönyörűen énekelte Caramellel a Jelenést.

Az eredményhirdetés előtt fellépett a legendás Locomotív GT zenekar, akik februárban háromszor is élőben szórakoztatják a rajongókat. 

Szabó Kimmel Tamás végül nem váratta tovább a versenyzőket, és a nézőket: kihirdette a végeredményt.
A negyedik helyen végzett Weisz Viktor, a harmadik Nádor Dávid lett, a második pedig Gájer Bálint.
A "Magyarország hangja" cím nyertese idén, a legtöbb nézői szavazatot begyűjtő győztes: PÁL DÉNES!
Bejött hát a hetek óta már érezhető tény: az ország női tévénézőit elbűvölte ez a tiszta tekintetű, búvó hangú srác. Dénes előtt most egy új világ ajtaja nyílik meg, s reméljük, hogy jól érzi majd magát ebben a meseszerű, de sokszor rémes forgatagban...

A The Voice legjei:
A legjobb versenyprodukció: Gájer Bálint - Skyfall
A legnagyobb felfedezett: Berkes Olivér, Pál Dénes
A legnagyobb vesztes: Veres Mónika
A legnagyobb csalódás: Mohamed Fatima
A legrosszabb produkció: Weisz Viktor - Learning To Let Go
A legnagyobb meglepetés: Pál Dénes
A legszimpatikusabb versenyző: Berkes Gabriella
A legellenszenvesebb versenyző: Czerovszky Heni
A legszimpatikusabb mester: Malek Andrea
A legellenszenvesebb mester: Mező Misi
A legjobb extra produkció: Falusi Mariann & Radics Gigi - Szemeddel látsz, szíveddel érzel



(fotók: TV2)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger