.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Vágó Zsuzsi nem hisz a véletlenekben

Vágó Zsuzsi nem hisz a véletlenekben

Written By Tamas on 2012. május 2. | 14:23

Ezúttal Vágó Zsuzsin, a Budapesti Operettszínház művészén a sor, hogy elárulja, melyik a kedvenc könyve, lemeze és filmje.

Zsuzsi számtalan musical főszerepét eljátszotta már, de az eddig talán nem volt köztudott róla, hogy erősen érdekli a spiritualitás is. Nem véletlen, hogy a kedvenc könyve, és filmje is arról szól, hogy talán nem csupán az létezik, amit szabad szemmel látni tudunk...


- Az autóban, vezetés közben szeretek zenét hallgatni. Imádom a filmzenéket, ezekből is kifejezetten a romantikus válogatásokat. A Bridget Jones naplója, és a Sztárom a párom a két nagy kedvencem. Michael Jackson lemezeit is szívesen hallgatom, de Barbra Streisand is egy nagy ikon számomra, akinek a legutóbbi lemezét nemrég kaptam meg. Gyűjtöm a Broadway musicaleket is, így ismerkedem az új darabokkal. 
- James Redfield Mennyei prófécia című könyve az, amit többször is elolvastam, és valahogy eddig mindig a jó irányba terelt. Nagyon figyelek a jelekre, hogy mi miért történik. Agykontroll tanfolyamot is végeztem, és hiszek abban, hogy minden okkal történik, minden találkozás információkat hordoz számunkra, csak észre kell vennünk az üzeneteket. Pontosan erről szól Redfield könyve is, mindenkinek ajánlom, aki még nem olvasta.

- Robin Williams filmjeit imádom, ezek minden mennyiségben jöhetnek! Egyik nagy kedvencem tőle a Csodás álmok jönnek, ami egy nagyon szép, elgondolkodtató film a halálon túli világról. Egészségesen van meg bennem a spiritualitás iránti érdeklődés, nem keresek mindenben karmát, de kíváncsiságból több ilyen témájú filmet megnéztem már.


Zsuzsi már a nyárra készül, és a rajongói Baján több alkalommal is találkozhatnak vele. Hét éve rendezik ott meg a musical tábort, melyen a színésznő is okítja az érdeklődőket. Idén július 2-tól a kicsiket, 16-tól pedig a nagyobbakat várják. Szintén Baján rendezik meg a Miss Saigon című musicalt augusztus 24-25-26-án, melyben Vágó Zsuzsi a női főszereplőt, Kimet alakítja. 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger