.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , , » Megasztár: Bozontnak nem hoztak szerencsét a gyerekek

Megasztár: Bozontnak nem hoztak szerencsét a gyerekek

Written By Tamas on 2012. április 28. | 11:56

Harmadszorra már nem sikerült megmenekülnie Nagy Kristóf Bozontnak a kieséstől.

Kedvenc dalaikkal álltak színpadra az április 27-i fordulóban a Megasztár versenyzői. A hatodik széria eddigi legszínvonalasabb adását hozta össze a TV2 csapata, kifejezetten szórakoztatóra sikerült a műsor.

Szakos Andrea nyitotta a sort Lady Gaga Born This Way című dalával, és bizonyította, hogy ebben a tingli-tangli nótában is ki tud teljesedni. Az egyetlen negatívumot az Andreára erőltetett kosztüm okozta, mellyel cyber dívát akartak varázsolni az énekesnőből. Rossz ötlet volt...
Nagy Kristóf Bozont a Soul Asylum Runaway Train-jét adta elő, néhány hamis hanggal megspékelve, de nála sem az előadással, inkább a körítéssel volt gond. A csellengő gyerekek színpadra állítása rémesen csöpögőssé tette a produkciót. 
Farkas-Jenser Balázs a U2 zenekar One című slágerét hozta el, és adta elő remekül. Burgess Benji élete eddigi legjobb produkcióját nyújtotta Prince Kiss című szerzeményében. Talán Attila a Heart zenekar szívszaggató balladáját az Alone-t választotta erre az estére, de a magas hangokkal meggyűlt a baja. Radics Gigiben ezúttal sem kellett csalódniuk a nézőknek, hiszen a Dreamgirls című musical legendás betétdalát az And I Am Telling You-t kifogástalanul énekelte el.
A szólók után duettekkel tértek vissza a versenyzők. Bozont Benjivel nyomta le a disco slágert, a Relight My Fire-t, Attila Balázzsal énekelte az Extreme legnagyobb slágerét, a More Than Words-t, végül a két lány, Andrea és Gigi szántotta fel a színpadot Aretha Franklin Respectjével. 

A nézőktől Balázs és Bozont kapta a legkevesebb szavazatot, és a zsűri egyöntetűen Balázst szerette volna tovább látni a versenyben. A heti felelős, Mester Tamás így Nagy Kristóf Bozonttól búcsúzott el.

Az est extra produkcióját az Anna and the Barbies zenekar szolgáltatta. Pásztor Anna és csapata ezúttal is világszínvonalú előadást nyújtott, és ehhez a látvány is maximálisan rendben volt Anna eszement kosztümével, és performanszával. Nem véletlenül mondogatja a szakma évek óta, hogy ők az egyik olyan hazai zenekar, akik a világ bármely táján képesek lennének lenyűgözni a közönséget.

Hogy valami negatívumról is essen szó, meg kell említeni Tatár Csilla kritikán aluli munkáját. A műsorvezetőnek aposztrofált hölgy a nagy adásban szerencsére csak egy külső helyszínről jelentkezett be, ám az éjszakai műsorban, a Fem3 csatornán egy egész órán át borzolta a nézők idegeit. Talán a kései időpontnak is betudható, de Csillának egyetlen értelmes kérdése sem volt a vendégekhez. Mester Tamás rá is szólt, mikor egymás után kétszer próbálkozott egy provokatív, ám totálisan lényegtelen kérdéssel...

Jövő péntekre öt fiatal énekes maradt versenyben, amikor majd ismert hazai előadókkal kell duettet énekelniük a színpadon.





Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger