.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » A Szépség és a Szörnyeteg 300!

A Szépség és a Szörnyeteg 300!

Written By Tamas on 2012. május 24. | 11:53

A 2005-ben bemutatott Disney-musical 2012. május 17-én háromszázadszor volt látható a Budapesti Operettszínház előadásában. A művészek, és Böhm György rendező meglepetésekkel készültek a jeles alkalomra.
Az Operettszínház legrégebben futó családi musicalje kerek jubileumhoz érkezett, hiszen több mint hét év alatt háromszázadszor gördült fel a függöny Belle-nek, a Szörnyetegnek és társaiknak. Nem csak a Budapesti Operettszínházban volt azonban látható a musical, már több turnén vett részt a társulat Németországban, ez idén nyáron és ősszel, valamint a következő évadban sem lesz másképp. Ismét külföldre utaznak hosszabb-rövidebb vendégjátékra, úti céljaik között szerepel többek között Drezda, Mannheim, München, Frankfurt és Bécs.


A jubileumi előadáson  extra produkciókat is láthatott a közönség: Gaston (Peller Károly) énekelt három Belle társaságában (Szinetár Dóra, Kékkovács Mara, Vágó Bernadett), őt követte a két Szörnyeteg (Szabó P. Szilveszter és Homonnay Zsolt), akik kicsit átköltve, németül és magyarul adták elő az első felvonás végén elhangzó Szörny-dalt. Végül egy egész jelenetet láthattak a nézők, amelyben megjelent Bereczki Zoltán, a korábbi Lángőr, együtt a jelenlegiekkel (Csonka András, Bálint Ádám), mellettük két tollsperű (Vágó Zsuzsi és Vörös Edit) lépett színpadra, valamint Földes Tamás, mint Perc úr és Siménfalvy Ágota mint Madame de la Nagy Komód. Együtt adták elő az Önnek jár című revüt a színház Musical Együttesével kiegészülve.

fotók: Budapesti Operettszínház

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger