.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Megasztár: Radics Gigi mindent vitt!

Megasztár: Radics Gigi mindent vitt!

Written By Tamas on 2012. május 26. | 0:16

Eldőlt, hogy ki lett a Megasztár hatodik szériájának győztese.

Hónapokon át tartó kemény küzdelemben Radics Gigi kiütötte a versenyből mind a tizenegy vetélytársát, így ő lett az év hangja.
A tinédzser lány évek óta jelen van a hazai könnyűzenei életben: alig tízévesen jelent meg az első dala, a Suli után, melyet az ismert producerrel, Szabó Zével készített. Több klip is megjelent már az énekesnő neve alatt, de az igazi áttörést a TV2 tehetségkutatója hozta meg számára. Az ötödik szériában már a legjobb huszonnégyig jutott, most pedig bebizonyította, hogy a győzelemre is képes. A műsor egész tartama alatt kiegyensúlyozott, profi színvonalat hozott, ifjú kora ellenére fantasztikus tehetségről, és komoly színpadi alázatról tett szert. Kétségtelen volt már a döntő elindulásakor, hogy a másik tizenegy versenyző meg sem közelítheti őt a szakmai tudásban, és a közönség is mellette tette le hétről hétre a szimpátiáját.
Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor és Tolvai Renáta után tehát Radics Gigi is csatlakozott a Megasztár győzteseinek sorához.


fotók: TV2/Schumi Csaba
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger