.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Eurovízió 2012: Ki megy Bakuba?

Written By Tamas on 2012. február 5. | 13:54

Tegnap este kiderült, hogy melyik négy dal csatlakozhat a múlt heti négyeshez. Így összeállt a magyarországi döntő mezőnye.



Nézzük sorban a jövő szombaton színpadra lépő nyolc előadót, és a versenydalokat:

A Compact Disco neve már ismerősen cseng az igényes hazai rockzene kedvelő számára. Végre a szélesebb közönség is megismerkedhet velük. 
Heincz Gábor "Biga" sem kezdő már, de a nagyközönség számára ez a verseny ad neki is nagyobb ismeretséget.
Molnár Ferenc Caramel a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának második évadjában tűnt fel, melyet meg is nyert. Azóta számtalan slágerrel ajándékozta meg a közönséget.
Tóth Gabi szintén a Megasztár egyik felfedezettje volt, Caramel mögött Az év női hangja díjat is elnyerte. Két szólólemeze jelent meg eddig, több dala felkerült a slágerlistákra.
Gyurcsík Tibor a 2011-es X-Faktorban lépett először nagy közönség elé. Jelenleg első albumán dolgozik, melyet a zenei guruval, Szabó Zével készít.
Veres Mónika gyermekkora óta énekel, tinisztárként már megismerhettük, azóta pedig az ország egyik legjobb énekesnőjeként tartjuk számon. Rendszeresen dolgozik Babos Gyulával, vokalistaként a legnagyobbakkal áll színpadon rendszeresen, munkásságát eMeRTon-díjjal is elismerték.
Király Linda a Big Brother főcímdalával tűnt fel, majd a Szerelem utolsó vérig című film főcímdalát énekelte. Több slágerlistás dal után Amerikában próbált szerencsét, többek között Eric Benet albumán is énekelt duettet. Király Viktor a Megasztár negyedik győztese volt, Ben pedig rapperként vesz részt a trióban.
Fábián Juli dzsesszénekesnőként évek óta a hazai klubok kedvelt előadója. Zoohackerrel készített közös albuma néhány hónapja került üzletekbe.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger