.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , » Haumann és Csákányi is játszik Győrben

Haumann és Csákányi is játszik Győrben

Written By Tamas on 2015. október 16. | 11:30

Folytatja Gáti Oszkár azt a nagyszerű munkát, amit idén tavasszal kezdett el Győrben.

A győri Kossuth Lajos utca 24. szám alatt található, egykori zsidó menház épületének jobb szárnyában kapott helyet a Menház Színpad, Gáti Oszkár vezetésével.
A nyolcvanöt férőhelyes nézőtérből és tizenöt négyzetméteres színpadból álló színházterem a hozzá tartozó helyiségekkel minden igényében megfelel 2-3 fős produkciók befogadására.
"Az átlagosnál jobban felszerelt színház született, hogy különleges, elgondolkodtató és felemelő művészi produkciók otthona legyen. Olyan befogadó színház leszünk, ami minden tehetséges művész előtt nyitva áll. Járom az országot, hogy olyan előadásokat hozhassak, amelyek színházi élményt garantálnak. Ezen a csöppnyi színpadon nem lehet sumákolni és hazudni, itt csak a hiteles színész tud életben maradni" - mondta Gáti Oszkár. 
A Menház Színpadon október- novemberben olyan színészek láthatók, mint Lázár Kati, Jordán Tamás, Hegedűs D. Géza, Kulka János, Csákányi Eszter, Kiss Mari, Bálint András, Haumann Péter, Tordai Teri, Béres Ilona, Udvaros Dorottya vagy Vári Éva.

A színház direktora, Gáti Oszkár nyolc éve nem játszott színdarabban. Győrben viszont jegyszedőként bizonyos napokon találkozhat vele a közönség.

A színház honlapja, a részletes műsorral ITT elérhető.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger