.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Hernádi Judit is játszik a Happy Ending-ben!

Hernádi Judit is játszik a Happy Ending-ben!

Written By Tamas on 2014. június 25. | 19:29

Július 25-től Szentendrén, augusztus 21-22-én pedig a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható az Orlai Produkció előadása a Happy Ending.
Anat Gov zenés darabja zajos sikert aratott több országban. Főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól, és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.
A Happy Ening főszerepeiben Hernádi Judit, Fekete Ernő, Margitai Ági, Hegyi Barbara, Bánfalvi Eszter, Bertalan Ágnes, Nagy Dániel Viktor, Formán Bálint lép színpadra. A darab Gyergye Krisztián rendezésében kerül színpadra.
– Ez egy különös darab, prózai revü az elnevezése, ami teljes mértékig illik rá – mondta a Blikknek Hernádi. – Fontos témát feszeget, egy olyan kérdést, amiről nem szeretünk beszélni. Pedig mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy aki megszületik, annak el is kell mennie egyszer, és hogy sokan közben betegek lesznek. A kérdés pedig, hogy van-e értelme vállalni a súlyos kezeléseket, ha úgysem segítenek... Ezzel együtt ne számítsanak nyomasztó estére. Szórakoztató előadás lesz, vagy legalábbis annak szánjuk.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger