.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Koncz Zsuzsa a Margitszigeten

Koncz Zsuzsa a Margitszigeten

Written By Tamas on 2015. június 7. | 12:27

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol az énekesnő nem csak először lép színpadra, hanem pályafutása során itt és most adja első önálló szabadtéri koncertjét is.

A felejthetetlennek ígérkező esten felcsendül majd számtalan, sokak által szeretett dal, melyek összefonódnak a Kossuth-díjas művésznő nevével; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.
- A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, gyönyörű látvány a háttérben a nevezetes sok-sok évtizedes fák rengetege -mondta az énekesnő. -Felszabadult, lazább a hangulat. Új kihívás. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis egészen más, a kihívások pedig mindig izgattak. Most tehát repül a nehéz kő... A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.

2015. augusztus 16. (vasárnap) 20 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
 

 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger