.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Világsztárok a színpadon

Világsztárok a színpadon

Written By Tamas on 2014. szeptember 28. | 16:11

Hollywood legnagyobb csillagai is örömmel vállalnak egy- egy színpadi szerepet, hogy megmutathassák a közönségnek: nem csupán a vásznon tudnak ragyogni.


Jelenleg is több szupersztárral találkozhatunk a Broadway színpadain.
Talán legnagyobb várakozás a Love Letters című darabot előzte meg, melyet szinte mindenki látott már ilye- olyan szereposztásban (nálunk Hernádi Judit és Gálffi László játssza évek óta). Ezúttal Hollywood nagy "öregjei" váltott szereposztásban állnak színpadra, havi lebontásban a Brooks Atkinson színházban. Szeptemberben Mia Farrow és Brian Dennehy nyitotta a sort, októbertől a női főszerepet Carol Burnett veszi át, novembertől Candice Burgen és Alan Alda érkezik, decemberben pedig Diana Rigg és Stacy Keach látható a darabban. A legnagyobb dobás azonban januárban várható, amikor is Anjelica Huston és Martin Sheen váltja le a kollégákat.

Novemberig még Michelle Williams és Alan Cumming játsszák a Cabaret főszereit, majd Emma Stone veszi át Sally Bowles szerepét a híres Studio 54 színpadán. 

Igazi sztárparádéval látható az It's Only A Play című darab: Nathan Lane, Matthew Broderick, Megan Mullally, F. Murray Abraham, Stockard Channing és a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grint együtt mókázik a színpadon egészen január közepéig.

A Szex és New York sorozatból ismert Cynthia Nixon ezúttal Maggie Gyllenhaal-lal és Ewan McGregorral szerepel együtt a The Real Thing című produkcióban, míg Michael C.Hall (Dexter) átveszi a Hedwig And The Angry Inch főszerepét, melyben korábban Neil Patrick Harris sziporkázott.

Glenn Close is visszatér a Broadwayre, ezúttal A The Delicate Balance című darabban játszik, olyan partnerekkel, mint John Lithgow, Lindsay Duncan és Clare Higgings.

Hugh Jackman novembertól a The River című dráma főszerepében látható, Bradley Cooper pedig a legendás The Elephant Man címszerepét alakítja. Szintén novembertől áll színpadra a The Audience főszerepében Helen Mirren, majd érkezik a Broadway-re Jake Gyllenhaal, akit a Constellations című előadásban nézhetnek meg a szerencsések.

Londonban sincs hiány sztárokból, hiszen jelenleg is a West End-en játszik Cillian Murphy, Tim Pigott-Smith, Marti Pellow, Kristin Scott Thomas, sőt, Lindsay Lohan is, aki nemrég debütált a Speed The Plow című darabban. 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger