.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Malek Andrea új TV-sorozatban játszik

Malek Andrea új TV-sorozatban játszik

Written By Tamas on 2014. szeptember 28. | 8:46

Malek Andrea nem unatkozik: szerepet kapott a hamarosan induló Ketten Párizs ellen című mini tévésorozatban, új önálló estje van, és Lerch Istvánnal is járja az országot.

- Egy karakterszerepet kaptam, és a Szomszédok óta ez az első kizárólag prózai, ének nélküli ilyen munkám. Az egész stáb nagyon emberi és allűröktől mentes, semmi hajtűdobálás! Egyszerűen csak jó szakemberek, akik örülnek, hogy magyar tévéfilmen dolgozhatnak. Egy Vaszary-regényből készült ez a forgatókönyv, és amit a magyar nyelvből ízlésesen vicceset ki lehet hozni, az ebben benne van. Tele nagyon kedves párbeszédekkel, és remek lehetőségekkel a színészeknek karaktereket formálni. Fiatal, szinte még ismeretlen művészek is közreműködnek, de igazi öreg rókák is.

A színész- énekesnő természetesen a színpadtól sem marad távol, hiszen már nagy sikerrel megy a Vadon nő című előadása, melyen Kiss Judit Ágnes verseit Fűri Anna zenéjével adja elő. (Legközelebb október 22-én, a Budapest Jazz Clubban látható az est!)

Gyere, hangolj rám! címmel Lerch Istvánnal is indul közös koncertsorozata, melyen az 1996-ban megjelent Ébredés című lemez dalai is felcsendülnek.
- Lerch István hozza az ő állandó zenekarát, Demjén-dalok is lesznek, és persze ezen a koncerten elhangzik az a lemez, amit együtt csináltunk, és ami koncertszínpadon még sosem hangzott el. Olyan érzés, mint amikor az ember talál a szekrényben egy gyönyörű régi ruhadarabot, ami elkallódott, és azt mondja: Úristen, ez hol volt eddig?! Mindenhez illik, rögtön felveszem!



(forrás:Velvet)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger