.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Folytatódik a Terápia!

Folytatódik a Terápia!

Written By Tamas on 2014. szeptember 29. | 15:25

Októberben jön a Terápia második évada az HBO-n.

A második évadban Dargay András terapeuta egy pánikrohamokkal küzdő politikust, egy kétségbeesett ügyvédnőt, egy problémás gyereket és egy zárkózott lányt kezel majd, de magánéleti és szakmai kétségei is előtérbe kerülnek. 35 részt kapunk, amit közel ezer oldalnyi forgatókönyv alapján forgattak le.

Mácsai Pál mellé Péterfy Bori, Máté Gábor, Kurta Niké és Surányi Áron érkezik, de visszatér majd Csákányi Eszter, Szamosi Zsófia, Nagy Zsolt és Für Anikó is, Kováts Adél karaktere pedig egy magánéleti szállal kapcsolódik majd a történethez.

Azt hiszem, ritka, hogy egy film vagy egy sorozat második évada eléri az első színvonalát, még ritkább, hogy meghaladja -mondta Mácsai Pál. -Úgyis a néző dönt majd, de az én szempontomból ez jobb lett, mint az első. Könnyebben létezem a kamera előtt. Formált rajtam, azt vettem észre, jobban tudok figyelni a másikra. Minden történetszál alaposan megforgatja maga körül a főszereplőt, akinek a saját életének összerakása is éppen elég lenne. A magyar forgatókönyvek írói feladták maguknak a leckét, ha folytatni akarják. Szép munka volt.





(forrás:nol.hu)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger