.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Új tagokat keres az Attraction!

Új tagokat keres az Attraction!

Written By Tamas on 2014. március 23. | 13:24

Kinyílt a világ az Attraction látványszínház előtt, hihetetlen érdeklődés kíséri a Szűcs Zoltán vezette csapat útját.


A produkció számtalan felkérést kap a földkerekség minden pontjáról, ezért a 2014/2015- ös évadhoz  újabb társulati tagokra van szükség.

A megszaporodott felkéréseknek köszönhetően ismét bővül a csapat. Szűcs Zoltán, az Attraction vezetője változatlanul szeretné, ha magyar művészekkel tudnák meghódítani a világot. Új tehetségeket várnak, hogy együtt egy még nagyobb tánccsoportot hozzanak létre. 

-Ez egy nagyon fontos esztendő, hiszen idén lett tíz éves a csapat – mondja büszkén Szűcs Zoltán. – Ennél jobban nem is indulhatott volna a jubileumi évad, hiszen Pekingben léptünk fel a Kínai Újév rendezvénysorozat gálaműsorának sztárvendégeként, amelyet több mint egymilliárdan követtek figyelemmel az élő televízió közvetítésnek köszönhetően. Ezzel a fellépéssel végképp kinyitottuk a nagyvilág kapuját. Rengeteg felkérésnek kell eleget tennünk, hamarosan Las Vegasba utazunk a nagy, másfél órás produkciót előkészíteni, aztán jön a Britain’s Got Talent gálaműsora Angliában, ahol idén mi leszünk a sztárvendégek, majd onnan egyenesen Torontóba repülünk...

                      
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger