.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Céline Dion eddigi legjobb albuma!

Céline Dion eddigi legjobb albuma!

Written By Tamas on 2013. november 9. | 14:25

Megjelent Céline Dion Loved Me Back To Life című lemeze, mely az énekesnő első angol nyelvű albuma 6 év után.

Bátran kijelenthető, hogy a kanadai díva eddigi munkásságának talán legjobb anyagát rakta össze. A Loved Me Back To Life lehetőséget biztosított Dionnak, hogy olyan rendkívüli producerek és dalszerzők csapatával dolgozzon együtt, mint Ne-Yo, Diane Warren, Tricky Stewart, Stevie Wonder, Eg White (Adele producere), vagy Babyface. Ezen felül Ne-Yo és Stevie Wonder hihetetlen tehetségüket Céline duett partnereként is megosztják velünk.

2007 decemberében Dion egy egyedülálló koncert sorozatot fejezett be Las Vegasban: öt éven át teltház előtt lépett fel a Caesars Palace hotel The Colosseum nevű színházában, mely 100 millió dollárból épült exkluzívan az ő fellépéseinek. Ez a történelmi, eredeti show a zenetörténelem egyik legnagyobb bevételét produkáló koncertsorozata volt több mint 3 millió eladott koncertjeggyel, melynek köszönhetően Dion volt 2000 és 2010 között a legnagyobb bevételt elért turnézó előadó a világon. 2011-ben Céline visszatért a The Colosseum színpadára egy vadonatúj, a kritikusok által is elismert show-val, melynek címe egyszerűen csak „Céline”, mely szintén telt házzal fut bemutató estje óta. Ez a látványos show, mely még évekig látható lesz, Dion legnagyobb slágereit vonultatja fel, néhány meglepő feldolgozást és mostantól néhány dalt a Loved Me Back To Life-ról is, beleértve a címadó dalt.

Több mint 220 millió eladott albummal világszerte, Céline Dion az egyik legelismertebb és legsikeresebb, széles körben leginkább tisztelt előadója a popzene történetének. Számos amerikai és nemzetközi arany, platina és többszörös-platina lemezei mellett Céline Dion két albuma is elérte a Gyémánt album státuszt, miután több mint 10-10 millió példányban keltek el csak az Egyesült Államokban (és több mint 30-30 millió példányban világszerte).
Az ötszörös Grammy-díjas művésznő új albuma igazi csemege lehet az igényes popzene kedvelőinek!


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger