.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Kerényi Miklós Máté kedvencei

Kerényi Miklós Máté kedvencei

Written By Tamas on 2013. május 1. | 18:29

Május 31-én lesz a Budapesti Operettszínházban a Ghost című musical hazai ősbemutatója. A darab egyik főszereplője, Kerényi Miklós Máté elárulta, melyek a kedvenc könyvei, lemezei, illetve filmjei.



- Gyermekkorom óta A kisherceg a kedvenc könyvem Minden benne van, amire egy ember vágyik, és amivel találkozik élete folyamán. Gyerekként mesének tartjuk, de érdekes rácsodálkozás, hogy felnőtt korunkban mit látunk a sorok mögé.


- A filmek terén mindenevő vagyok, nagyon sok DVD-m is van otthon. Természetesen a Ghost is nagy kedvencem, akár csak a Játszma, Michael Douglas-szel a főszerepben, vagy mondhatnám a Közönséges bűnözők-et is. Egyik sem egy könnyű film, közben pedig imádom a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? című komédiát is. Egészen más kategória, de a rajzfilmeket is mindig örömmel nézem. Remélem, hogy egyszer én is énekelhetek magyarul valamelyik Walt Disney-filmben. 


- Ha csak egy lemezt választhatok, akkor az a The Queen zenekar egyik válogatása, vagy a jazz albumuk. Fantasztikus hatással van rám a zenéjük, és Freddie Mercury hangja. Ha egyszer bemutatnánk mi is a We Will Rock You musicalt, azt biztos, hogy évekig tudnánk játszani, mert az emberek imádnák. Bízom benne, hogy erre is sor kerül majd. 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger