.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Zséda tavaszi slágert készített

Zséda tavaszi slágert készített

Written By Tamas on 2013. március 19. | 19:58

Zséda 2012 novemberében megjelent Ötödik érzék című albumáról a Legyen úgy! és a Más Világ után egy újabb dal, a műfajjal azonos címet viselő Dance is útjára indul a rádiókba. A szerzők: Létray Ákos, Moldvai Márk és Valla Attila.

Ez a dal pontosan az, amiről a címe is árulkodik: egy vidám, pörgős, igazi tavaszi bulis sláger, amire remélhetőleg sokan perdülnek majd táncra. A Dance-ben Zséda újra azt az arcát mutatja nekünk, amit a Megindul a Föld-ben, vagy  a Legyen úgy!-ban már megismerhettünk.

És hogy a dal mennyire a pesti éjszakába kívánkozik, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az ismert DJ, Lotfi Begi (Compact Disco) készített hozzá Nu Disco remixet, ami bizonyosan sokszor lesz majd hallható a város legfelkapottabb party-helyszínein.

A Dance videoklipje sem szólhat  másról, mint egy önfeledt partyról, egy varázslatos éjszakáról, ahol bármi megtörténhet, akár még az is, hogy Zsédát tőle szokatlan módon revütáncosnőnek öltözve láthatjuk viszont a Symbol farsangi buliján. A klip érdekessége, hogy napjaink reality divatjának megfelelően nem egy megrendezett buliban játszódik, hanem egy szombat éjszaka története elevenedik meg előttünk valódi szereplőkkel.

A kislemez megvásárolható innen: https://itunes.apple.com/hu/album/dance-single/id622732515

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger