.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Tarol a Republic az eladási listán!

Tarol a Republic az eladási listán!

Written By Tamas on 2013. március 20. | 20:42

A legújabb lemezeladási listán a Republic zenekar 14 albummal is szerepel. A csapat frontembere, Cipő halála után a rajongók megrohamozták a CD boltokat.

Újra a Tankcsapda vezeti az eladási listát a Rockmafia Debrecen című albummal, leszorítva az élről a Road zenekart. A legnagyobb előreugrást ezen a héten a Bon Jovi produkálta, ők a 36. helyről száguldottak fel a negyedik pozícióba. Az újdonságok között üdvözölhetjük a Hurts, David Bowie, a Beatrice és a U2 egy-egy lemezét. Szomorú aktualitása van a hét meglepetésének: a Republic 14 koronggal is szerepel a legjobb 40-ben!

A MAHASZ rádiós slágerlistáin Bruno Mars uralja a mezőnyt a Locked out of heaven című nótával. A hazai dalok közül szinte csak az Eurovíziós Dalversenyre készült szerzemények kerültek fel a toplistára. ByeAlex, Kállay-Saunders András, Radics Gigi és Mohamed Fatima a legjátszottabb magyar előadók, melléjük csak Oláh Gergő Törj ki a csendből című nótája, Caramel Jelenése, illetve egy tavalyi eurovíziós opusz, Heincz Gábor Biga Learning to let go-ja került a legjobbak közé. Heincz Gabi közel egy éve szerepel a TOP 40-ben, ezzel minden bizonnyal rekordot is felállít!

A teljes MAHASZ listák itt olvashatók.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger