.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , , » Pál Dénes személyében új csillag született!

Pál Dénes személyében új csillag született!

Written By Tamas on 2013. január 19. | 0:06

Már csupán egyetlen hét választ el minket attól, hogy kiderüljön, ki nyeri a TV2 The Voice című tehetségkutatóját.

A péntek esti elődöntőben még nyolcan álltak színpadra, de a műsor végére megfeleződött a versenyzők száma. Először a mesterek választották ki két- két énekesük közül az általuk jobbnak ítéltet, majd a TV előtt ülő nézőkön volt a sor. Szavazataikkal befolyásolhatták a verseny állását, és hozzájuttathatták kedvencüket a döntőbe kerüléshez. 

Malek Andrea csapatából - az X-Faktorból kigolyózott- Nádor Dávid legyőzte Schwartz Dávidot, aki "kárpótlásként" felléphet Andreával Bécsben egy godspell koncerten. 
Somló Tamásnál a vérszegény Husnullina Regina alulmaradt a vendéglátós Weisz Viktorral szemben, aki pedig ezúttal sem ütötte meg a színvonalat...
Caramelnél meglepő módon nem az eddig sztárolt Berkes Olivér mehet tovább a döntőbe, hanem a swinges Gájer Bálint. Azt azért mindenképpen jegyezzük itt meg, hogy Bálint az utóbbi két műsorban fantasztikusan énekelt!
Az este -és egyben az egész műsor- legnagyobb vesztese azonban Veres Mónika, aki pechére egy csapatba került a tini lányok első számú favoritjával, Pál Dénessel.
Tán még sosem volt ilyen hatással nézőkre versenyző itthoni tehetségkutatóban, mint Dénes. Eszement nagyságú rajongótábort sikerült szereznie a zöldszemű srácnak, aki visszafogottan énekelve jutott el a döntőig -s talán már most borítékolható, hogy a győzelemig is! Pál Dénes személyében új csillag született! Sanszosan ott lesz az eurovíziós kijutásért folyó döntőben is, és hamarosan megjelenő lemezével hónapokig tanyázhat majd a toplista élén...
Veres Mónika előtt le a kalappal, tisztességgel végigtolta a versenyt, de azzal tisztában kellett lennie, hogy esélye sincs a szavazásnál a srácokkal szemben. Bízzunk abban, hogy végre talán a közönség is felfigyel rá, és végképp elfeledheti a vokalista szerepet.

A pénteki extra produkció ezúttal is parádésra sikeredett (pedig a legutóbbi Falusi Mariann- Radics Gigi duettet nehéz volt überelni!) Hernádi Judit lányával, a bomba hangú Tarján Zsófival énekelte remekül Karády Katalin egyik nagy slágerét. Azzal a Zsófival, akit a mentorok az X-Faktorból kigolyóztak! 

Jövő héten a négy döntős énekes a mesterekkel, és meghívott vendégekkel is énekelhet.


(fotó: TV2)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger