.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Hacktion- megmentve!

Hacktion- megmentve!

Written By Tamas on 2012. október 28. | 19:01

Két évadon át haldoklott az m1 Hacktion című sorozata, ám a vérfrissítés kifejezetten jót tett a produkciónak.

Kálomista Gábor, a sorozat producere megelégelhette, hogy erős kritikákkal illetik a méregdrága sorozatát, ezért gondolt egyet, és lecserélte a stábot. Új vezető írót szerzett, újak a rendezők, sőt a főszereplőket is erősen kigyomlálta. A korábbi "húzó trió", Hujber Ferenc- Oroszlán Szonja- Szente Vajk teljesen eltűnt a harmadik évadból. Gubík Ági maradt, de kapott maga mellé egy nagyszerű partnert Anger Zsolt személyében. 
A sztori majdnem ott folytatódik, ahol a második évadban véget ért, csupán annyi változott, hogy Gréta (Gubík Ági) egy olyan bűnüldözési osztály élére került, mely az informatikai csúcstechnológiát és a klasszikus nyomozási technikákat együtt alkalmazva deríti fel a bűneseteket. A múltban már találkozott -őszinte sajnálatára- Szondival (Anger Zsolt), a közönséges, iszonyú bunkó módon viselkedő, ám zseniális zsaruval, akivel most újra összehozza a sorsa. Gréta régi csapatából csupán ketten maradtak meg: Tamás (Egri Bálint) és Maya (Tóth Eszter), de kapott két új beosztottat is. Klem Viktor alakítja a vasöklű Kornélt, Erdélyi Tímea pedig a kriminálpszichológus Petra szerepében tűnik fel. A két fiatal színész nagyszerű választás volt Kálomista részéről, hiszen mindketten tehetségesek, és friss energiát hoztak a haldokló sorozatba.
Szintén újítás, hogy végre nincsenek hosszú és unalmas párbeszédek, monitor előtt ülő nagyon okos fejek, hanem ezúttal tényleg akciókat kapunk. A forgatókönyv alkotói sokat nézhették az amerikai Gyilkos elmék című sorozatot, Szondi figurája pedig erősen emlékeztet Dr. House karakterére, de annyi baj legyen! Ezúttal minden epizód külön történetet dolgoz fel, természetesen az internethez  kapcsolódó bűnügyek után nyomoz a csapat, de végre igazi akciójelenetekkel tarkítva! 
A Hacktion- Újratöltve ritka példája annak, hogy a rosszból igenis lehet jót csinálni. Felejtsük el az első két évadot, és kapcsoljunk az m1-re, mert ez a széria kifejezetten néznivaló!



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger