.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Két fiatal színész kapott munkát a TV2-től

Két fiatal színész kapott munkát a TV2-től

Written By Tamas on 2012. augusztus 25. | 13:05

A TV2-n hamarosan indul a világ legújabb énekes-tehetségkutatója, a Voice. "Új műsorhoz új férfi kell!" - szól az ismert operettsláger, és a csatorna be is tartja ezt a szabályt.
Egy tehetséges fiatal színészre bízta a Voice riporteri feladatait a TV2. Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami az énekes-tehetségkutatóval kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel. 
Miklós feltűnik az élő adásokban, de ő vezeti majd az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is. A Voice riportereként mindenhol ott lesz, ahol történik valami, betekintést enged a kulisszák mögé, interjút készít a versenyzőkkel és beszámol a legfrissebb hírekről is. A Színművészeti Egyetemen végzett fiatalember számos színházi szerepet, reklámfilm forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött.

- Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában – mondta Bányai Miklós. 

A műsorvezető Szabó Kimmel Tamás lesz. A 28 éves színész számára nem ismeretlen a műsorvezetői feladat, ám a Voice-hoz hasonló volumenű produkcióban most először vesz részt.

- Nagy és izgalmas feladat, ugyanakkor komoly felelősség is számomra, hogy én leszek a Voice műsorvezetője. Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenetet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak – mondta Tamás.

Szabó Kimmel Tamás 2003 és 2007 között végezte tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakán. Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron, a József Attila Színházban és a Hoppart társulatban. 2008 óta a Nemzeti Színház társulatának tagja, ahol olyan szerepekben tűn fel, mint a Mesél a bécsi erdő Alfrédja, a Három nővér Szoljonija, vagy a Hamlet címszerepe. Színészi teljesítményét a színházi szakma is elismerte: 2011-ben elnyerte a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) díját a Legjobb 30 év alatti színész kategóriában, a Három nővérben nyújtott alakításáért. Színházi szerepei mellett több mozi- és televíziófilmben is játszott, többek között a Megy a gőzös (2007), az Egymás mellett (2008), a Pirkadat (2008)című alkotásokban, az országos ismertséget a Made in Hungaria (2009) című film hozta meg számára. Korábban az m1-en már kipróbálhatta magát műsorvezetőként, de a nagy feladat csak most vár rá, hiszen a Voice-ban élőben is helyt kell majd állnia.

A műsor négy zsűritagja Malek Andrea, Somló Tamás, Molnár Ferenc Caramel és Mező Misi lesz.

forrás: TV2
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger