.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Megasztár: Talán Attila is a dobogón!

Megasztár: Talán Attila is a dobogón!

Written By Tamas on 2012. május 12. | 0:35

A péntek esti Megasztárban újabb fergeteges duettekkel, és egy- egy szóló produkcióval álltak színpadra a versenyzők. A műsor végén Farkas- Jenser Balázsnak kellett elbúcsúznia.

Mind a négy zsűritag mikrofon elé állt ezen az estén: Mester Tamás Radics Gigivel énekelte szenzációsan Aretha Franklin és George Michael nagyszerű dalát. Falusi Mariann Farkas- Jenser Balázzsal igazi jazzes hangulatot teremtett a Mack The Knife című klasszikus feldolgozásában, Bochkor Gábor pedig Talán Attila mellett gitározott a Kiss zenekar örökzöldjében. Szakos Andrea nagy köszönettel tartozik Bereczki Zoltán felé, aki isteni feldolgozást készített kettejük számára a Játssz még című csodaszép slágerből. Az ő duettjük ezúttal verhetetlen volt.

A Megasztár eddigi összes évadja közül talán az idei a legkiemelkedőbb, hiszen itt a TOP 4 előadó közül egyetlen olyan ifjú énekes sincs, akinek nem lenne ott helye. Négy egészen különböző hang, egyéniség, és fazon. Négy szerethető, kedves, tehetséges figura, akiknek örömmel tapsolunk majd évek múlva is, az önálló koncertjeiken.

Négyen voltak, egészen péntek éjfélig, hiszen akkor valaki számára véget ért a verseny, s ez a valaki Farkas- Jenser Balázs, akivel szemben a zsűri Talán Attilát mentette meg a kieséstől.  Balázs kiforrott tehetség, remek énekes, kiváló zenész, és olyan intelligenciával is rendelkezik, amivel kevesen a hazai popszakmában. Nagy jövő elé néz még, így nincs oka szomorkodásra.
Ennek fényében tehát a Megasztár 6 legjobb férfi előadója Talán Attila lett, aki bár rendszeresen énekel hamisan, de olyan karizmája van, és akkora jelenség a színpadon, hogy kit érdekelnek az elcsúszások? Régen vártunk már egy igazi rockénekes srácra, most megkaptuk!

Jövő péntekre összeállt tehát a dobogósok névsora: Radics Gigi, Szakos Andrea, Talán Attila.

Falusi Mariann és Farkas- Jenser Balázs (fotó:TV2, Gazdag Éva)


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger