.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » Megasztár: Burgess Benjit Hien sem menthette meg

Megasztár: Burgess Benjit Hien sem menthette meg

Written By Tamas on 2012. május 5. | 12:09

Pénteken este a versenyzők ismét kétszer álltak színpadra. Először mindegyikük egy ismert hazai előadóval adott elő duettet, majd a közelgő anyák napjáról is megemlékeztek, egy- egy szívhez szóló dallal. A hetes ezúttal Bereczki Zoltán volt, aki most is próbálta minél jobb tanácsokkal ellátni a fiatal énekeseket.

Burgess Benji egy korábbi Megasztárossal, Hiennel adott elő egy duettet, melyet eredetileg Christina Aguilera és a Maroon 5 vitt sikerre. Szakos Andrea Szekeres Adriennel énekelte Céline Dion és Barbra Streisand Tell Him című világslágerét, majd Farkas-Jenser Balázs érkezett Majkával, de az énekes srác számára nem sikerült tökéletesen a duett. Talán Attila a Hooligans zenekar énekesével, Csipával állt színpadra, azonban ez a produkció sem volt az ítészek kedvére. A nagy ágyú, Radics Gigi most is a végére maradt, ő ezúttal Dolhai Attilával énekelt óriásit Josh Groban dalában.
A szóló produkciók után szokás szerint színpadra szólították a versenyben maradt játékosokat. Balázs és Benji kapta  a nézőktől a legkevesebb voksot, és mind a négy zsűritag Balázst látta volna szívesebben a következő élő showban. Benji számára véget ért a verseny.

A jövő hétre továbbjutott négy énekesnek majd a zsűri egy- egy tagjával kell színpadra állnia.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger