.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Nyerj jegyet a Unique visszatérő koncertjére!

Nyerj jegyet a Unique visszatérő koncertjére!

Written By Tamas on 2012. április 3. | 15:16

Április 7-én este 9 órától a budapesti Barba Negra Music Clubban ad koncertet a Unique. A csapat öt hónap kihagyás után újra teljes létszámban áll színpadra ezen az estén.


-          - Tavaly októberben volt utoljára nagy koncertünk a Barba Negrában, aztán elvonultunk szülési szabadságra -árulta el Völgyesi Gabi. -Bevált a hely, mert szép is, nagy is, kulturált is, így adódott, hogy ugyanott folytassuk a koncertezést. Közben megjelent a legújabb dalunk is, Ugye mindig itt leszel címmel, mely heteken át a slágerlisták élmezőnyében szerepelt. Előfordult az is, hogy a rádiós játszási listán egyedül ez a dal szerepelt magyar nyelvű felvételként. A szombati koncertünkön természetesen minden nagy slágerünk felcsendül majd, a kezdetektől egészen napjainkig. Lesz meglepetés is: a testvérem, Dóri -aki a koncertjeinken vokalistaként énekel- szintén szülés után tér vissza. Neki itt most külön blokkja lesz, amíg én átöltözöm.
A tervek szerint a Unique hamarosan Londonban és Romániában is fellép, de ezúttal már két fővel többen utaznak majd a csapattal.
- Természetesen a kisfiunk is jön velünk, hiszen még szoptatok, és hogy addig se maradjon egyedül, amíg mi a színpadon állunk, vagy az egyik nagymamát, vagy a babysittert is visszük magunkkal -árulta el az énekesnő.

Belépőjegyet nyerhetsz a szombati Unique koncertre, ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre:
- Mi volt a csapat első slágere?
a) Végtelen álom
b) Csillagtenger
c) Ugye mindig itt leszel
A megfejtéseket április 5-én éjfélig küldjétek a kulturzsiraf@gmail.com címre!
Két szerencsés játékos 2-2db jegyet kap a koncertre.

 UI: TÖBB OLVASÓ KÜLDTE MEGFEJTÉSKÉNT A "MI VAN A NEVEDBEN?" CÍMŰ DALT. EZ A NÓTA 2001-BEN JÖTT KI, ÉS LETT A BÁR CÍMŰ REALITY FŐCÍMDALA. 
EZZEL SZEMBEN 2000-BEN MÁR VOLT EGY UNIQUE DAL -A FENT EMLÍTETT 3 KÖZÜL-, MELY A RÁDIÓKBAN IS, ÉS A VIVA SLÁGERLISTÁJÁN IS SZÉP HELYEZÉSEKET ÉRT EL!

A játék lezárult! 
Rengeteg megfejtés érkezett, a két nyertes: 
Radnai László és Tóth Andrea.
2-2db belépőt nyertek a koncertre, melyhez jó szórakozást kívánunk!


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger