.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Megasztár: Bihal Roland búcsúzott

Megasztár: Bihal Roland búcsúzott

Written By Tamas on 2012. április 14. | 18:18

"Halhatatlan" előadók slágereit adták elő pénteken éjszaka a Megasztár versenyzői. A hét fiatal énekes számára nem volt könnyű a feladat, hiszen a mára már legendássá vált művészek után nehéz bárkinek is prezentálni.

Bihal Roland nyitotta a sort Freddie Mercury Don't Stop Me Now című örökzöldjével, mely a zsűri szerint vérszegényre sikeredett. Nagy Kristóf Bozont meglepetést okozott, hiszen ezúttal ne egy bohém nótát hozott, hanem Frank Sinatra My Way című opuszát adta elő remekül. Szakos Andrea megpróbálkozott a lehetetlennel: Cserháti Zsuzsa egyik slágerét választotta. Nem gondolom, hogy van élő ember, aki hitelesen tolmácsolhatná a legendás magyar énekesnő dalait, de Andrea kiválóan oldotta meg ezt a feladatot is. Talán Attila az INXS egyik számát hozta el, míg Nagy Adri Amy Winehouse egyik kevésbé ismert szerzeményét gondolta újra- ezúttal is megspékelve hamis hangokkal. Burgess Benji kibújt a bőréből, a tőle megszokott tinglitanglik helyett John Lennon Imagine-jét énekelte szépen. Farkas-Jenser Balázs túl magasra tette a mércét, és ezúttal elvérzett a Fényév távolság előadásán, melyet a megboldogult Kaszás Attilától szokhattunk meg. A szerkesztők most is az adás végére hagyták a bombát: Radics Gigi a nemrég elhunyt Whitney Houstonra emlékezett az I Will Always Love You című Dolly Parton szerzeménnyel. Szem nem maradt szárazon a stúdióban, ez a kicsi lány ismét akkorát énekelt, hogy abba nem lehet belekötni.
A műsor végén kiderült: Attila és Roland kapták a legkevesebb nézői szavazatot, így a heti felelős, Falusi Mariann közülük választott. Bihal Roland szomorúan hagyta el a színpadot, és a versenyt.

Felllépett a Back II Black is, elhozták legújabb dalukat. Azt is láthattuk, hogy mennyit hízott az elmúlt hónapok alatt Bebe... Bereczki Zoltán újra a régi formáját hozta: megint nem szólt rá senki, hogy  a kevés néha több... Kíváncsi vagyok, a verseny végére hány rajongót veszít el a tenyérbemászó modorával...


Jövő héten csupa hazai slágerrel érkezik a hét még versenyben maradt fiatal énekes.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger