.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Megasztár 6: végre egy világszínvonalú hang!

Megasztár 6: végre egy világszínvonalú hang!

Written By Tamas on 2012. március 17. | 11:13

Bemutatkozott a Megasztár hatodik évadjának 12 döntőse. Az előző szériákhoz képest idén főként kamaszok, vagy nagyon fiatal, trendi küllemű versenyzők állnak hétről hétre a zsűri, és a nézők elé, hogy bizonyítsák tehetségüket.

Az első fordulóban nem mindenkinek sikerült megugrania a lécet, többen az izgalomtól teljesítettek gyengén, mások betegségre hivatkozva énekeltek hamisan, vagy erőtlenül. Réti Nóra kényszerült elhagyni a versenyt elsőként, és valóban ő volt a legkevésbé színpadképes. Nagy út vár még ezekre a srácokra, sokat kell még fejlődniük, de a kisugárzás, a karizma hiánya megtanulhatatlan, és sajnos néhányuknál ez a probléma is fennáll. Nem véletlen, hogy a korábban már némi ismertséget szerzett Nagy Adri, Bihal Roland vagy Kullai Tímea eddig nem ért el átütő sikert a szakmában...
Az est utolsó versenyzője a mindössze 15 esztendős Radics Gigi volt, akitől azonban az éjszakában is kisütött a nap! Ez a kislány az elmúlt esztendők legnagyobb felfedezettje, aki tehetségben, és színpadi alázatban túltesz az összes tehetségkutató énekesén, egy lapon sem szabad emlegetni Vastag Csabával, Tolvai Renátával, Muri Enikővel, de megkockáztatom, hogy az általam kifejezetten tehetségesnek tartott Tóth nővéreknek is lenne mit tanulniuk Gigitől.
Gigi már egészen korán feltűnt a hazai zenetévékben, Szabó Zé Suli után című dalával, majd tavaly megjelent a Most miért félsz című klip, melyet szintén az említett zenei guru készített számára. Harmadszor jelentkezett a Megasztárba, ám csak mostanra érett be igazán. Végre egy fiatal énekesnő, akire érdemes lesz odafigyelni, és remélhetőleg ő nem süllyed el a hazai popzene zavaros vízében.
Radics Gigi fellépése megtekinthető az alábbi linken.
A TV2 tehetségkutatójának hatodik szériája több oldalon is megújult. Dicséretes, hogy sikerült felfelé fejlődniük, kifejezetten szépek a bejátszások, a színpadkép, és látványosak a koreográfiák. Till Attila hozza a megszokott színvonalat, műsorvezető társa, Liptai Claudia pedig ezúttal is bizonyítja, hogy ő a legjobb humorú, legspontánabb nő a magyar képernyőn. A zsűri idén végre nem "pofára" véleményez, építő jellegűek a kritikák, és valóban hozzáértőek. Falusi Mariann a legjobb választás volt a csatorna részéről, hiszen az ország legjobb énekesnője, aki minden műfajban bizonyított már. Mester Tamás már többször megmutatta, hogy helye van a zsűriben, és kifejezetten jó ötletnek bizonyult Bochkor Gábor szerepeltetése is. Bereczki Zoltán a válogatókon még "izomból" akart megfelelni a feladatnak, mostanra viszont sikerült levetkőzni a pózokat, és rájött, hogy a kevesebb sokkal több...

(fotók: TV2)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger