.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Jön a 6000. Barátok közt epizód - dupla dózis a sz*rból!

Jön a 6000. Barátok közt epizód - dupla dózis a sz*rból!

Written By Tamas on 2012. március 5. | 13:22

Március 7-én, szerdán újabb mérföldkőhöz ér az immáron 14. éve futó Barátok közt. Ekkor kerül adásba a sorozat 6000. epizódja. 

"A készítők ajándékkal készülnek a nézőknek, ugyanis ezen az estén kétszer annyi epizódot láthatnak majd, így közel egy órában élvezhetik kedvenceik kalandjait. Ezekből a részekből sem hiányzik majd a szenvedély, az érzelem, a kaland és a már-már krimibe illő jelenetek sem." - írja az RTL Klub sajtóanyaga, és egészen biztosra is vehető, hogy az ország sok-sok tévéje előtt ott kuksolnak majd az emberek, hogy bámulják Berényiék újabb "kalandjait". 
Valóban, már tizennégy éve fut a magyar televíziózás rekorderének számító szappanoperája (bár ezt a szót a producer mindig kikéri magának...), és még mindig milliók nézik. Érthetetlen az érdeklődés, hiszen ennyire semmitmondó párbeszédekkel, ostoba történettel, és csapnivaló "színészi" alakításokkal még a brazil sorozatok készítői sem sokkolták a közönséget. Nálunk erre van igény. Még mindig. "Szenvedély, érzelem, kaland, és krimibe illő jelenetek"... Hogyne! Futószalagon gyártott fércmű, hogy az emberek esténként véletlenül se emeljenek le egy könyvet a polcról, hanem Berényiék idegtépően izgalmas (...) hétköznapjait nézzék... Hát, üljön oda szerdán a képernyő elé mindenki, aki úgy érzi, hogy szüksége van a dupla dózisra! (A kockázatok és mellékhatások tekintetében pedig....)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger