.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Úgy élj, mint a szél...

Úgy élj, mint a szél...

Written By Tamas on 2012. február 28. | 13:02

Koncert, színházi előadás, előadói est, show-műsor, és még sokféle műfaji meghatározással illethetnénk Baranyai Annamária és Balog János bemutatkozását. Szó lesz örömökről, félelmekről, álmokról, gyermekkorról, szerelmekről, elvágyódásról és hazatérésről. 

Úgy élj, mint a szél… címmel mutatja be két fiatal művész, Baranyai Annamária és Balog János előadói estjét a Madách Színház, március 2-án a Stúdió színpadon. 
Szirtes Tamás, a Madách Színház direktora ezekkel a szavakkal ajánlja a programot: " -Elöljáróban elmondanám, hogy számomra az élet egyik legnagyobb értéke a 'lehetőség'. Enélkül nincs se kibontakozás, se siker, és nincs tere a tehetségnek, hogy megmutatkozzon. A Madách Színház most lehetőséget kínál fel két tehetséges fiatal, már nem pályakezdő művésznek. Balog János növendékem volt a Színművészeti Egyetemen. Szabálytalan, szuverén, érdekes, későn érő tehetségnek láttam.  Baranyai Annamária a Madách Színház fiatal művésznője, aki eddig kisebb szerepeket játszott, de - 'színháziasan szólva' - mindig kiragyogott a kórusból.
2011 júniusában a Mary Poppins meghallgatásra mindketten eljöttek, és nagyszerűen szerepeltek. Azon a délelőttön nyilvánvalóvá vált, hogy a lehetőséget meg kell kapniuk."

80 perc, amelynek során színes és gazdag képet kapunk két izgalmas személyiségről. Pillanatfelvételt két fiatal művészről, akik megmutatják, hol tartanak a pályájukon, mit tartanak fontosnak életüknek ezen a pontján, mi felé törekszenek. Szóba kerülnek az elérhető célok, szerepek, és azok is, amelyek lehetősége távolabbinak tűnik, vagy akár elérhetetlennek, de itt és most, a képzeletük színpadán megszülethetnek. Az est egyetlen vallomásfolyam, személyes sorsukkal való szembenézés és őszinte kitárulkozás.
Mindez olyan dalok segítségével, amiket a musical műfajának rajongói jól ismerhetnek. De most új összefüggésbe kerülnek, és talán eddig ismeretlen szépségüket pillanthatjuk meg az új fénytörésben. 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger