.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » A Compact Disco megy az Eurovíziós Dalversenyre

A Compact Disco megy az Eurovíziós Dalversenyre

Written By Tamas on 2012. február 11. | 22:43

Hónapok óta az Eurovíziós Dalverseny hazai döntője foglalkoztatja a popszakmát. Mentek a találgatások ezerrel: vajon ki jut majd ki Bakuba, a nemzetközi versenyre? Ma végre megkaptuk a választ: a Compact Disco nyert!

Újra előadhatta a Magyar Televízió stúdiójában a versenydalát az a nyolc előadó, akit a zsűri, illetve a közönség bejuttatott a döntőbe. Nyolc remek szerzemény, egészen eltérő stílusokban. A Király testvérek, Gyurcsík Tibor, Tóth Gabi, Fábián Juli & Zoohacker, Molnár Ferenc Caramel, a Compact Disco, Veres Mónika és Heincz Gábor mindent bedobott, de a végén csak egy maradhatott. A közönség megfelezte a szavazataival a mezőnyt, újra a zsűri kezébe került a döntés. A Király testvérek, Caramel, a Compact Disco és Heincz Gábor közül végül az ítészek a Compact Disco zenekar Sound of our Hearts című dalára voksoltak, ők repülhetnek májusban Bakuba.

A csapat 2008-ban alakult, azóta két albumuk jelent meg, több daluk felkerült a slágerlistákra, és 2011-ben övék lett "Az év elektronikus zenei produkciója" Fonogram-díj is.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger