.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....

Udvaros és Hernádi is készül a tavaszra

Written By Tamas on 2016. január 27. | 11:53

Az Orlai Produkciós Irodában nincs tavaszi szünet, sőt, már most gőzerővel készülnek az új bemutatókra. Ismét nagyágyúkat vetnek be: Udvaros Dorottya, Hernádi Judit, Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia rajongói is örülhetnek!




Az Őszi szonáta című drámát Vörös Róbert állítja színpadra, Udvaros Dorottya, Radnay Csilla, Fodor Annamária és Széll Attila főszereplésével. 
Eva a Karácsonyra haza hívja évek óta nem látott anyját, Charlotte-ot; férjével,  Viktorral nagyon készülnek a találkozásra. Az elismert és gazdag zongoraművésznő nem tudta, hogy  Eva maga mellé vette másik leányát a fogyatékos, Helenát, akit még ő helyezett el egy intézetben…van mit megbeszélniük az ünnepek alatt. Anya és lánya szeretetre vágyva küzdenek egymás elismeréséért, megértéséért, tiszteletéért. – Az előadás Ingmar Bergman 1977-78-ban készült híres filmjének forgatókönyve alapján készült, melyben Liv Ullmannt és Ingrid Bergmant láthattuk. Bemutató: március 28., Thália Színház Mikroszínpad
Hernádi Judit új önálló esttel áll színpadra, melyet Pelsőczy Réka rendez. A Hernádi Pont című előadás Budapesten a Belvárosi Színházban lesz látható, de több vidéki városban is fellép majd a művésznő, aki így vall az új estről: "-Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. Ès már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek. Ez az est rólam szól! Szerintem szórakozni fognak. Én is szórakoztam, amíg kigondoltam. Woody Allen mondta: "Nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni amikor megtörténik" De mint tudjuk, jöhet egy pont..." Bemutató: április 9., Belvárosi Színház.
Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia látható a Várj, míg sötét lesz című darab főszerepében, melyet Novák eszter rendez. Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja. Mindenkinél kiszolgáltatottabb azonban a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain (Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában), az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.  Bemutató: április 1., Belvárosi Színház.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger