.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Érkezik a mozikba Liza, a rókatündér!

Érkezik a mozikba Liza, a rókatündér!

Written By Tamas on 2015. január 12. | 12:23

Február 19-én érkezik a mozikba a Liza, a rókatündér című film, melyhez hasonlót itthon még garantáltan nem csináltak. Igazi abszurd fekete komédia a javából, parádés szereposztással!

Liza, (Balsai Móni) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós (Bede-Fazekas Szabolcs) nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza, a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit.
A film további szereplői: Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Cserna Antal, Gubík Ági, Kovács Lehel, Szabó Győző, Hajdu Steve


 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger