.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Whitney Houston legjobb koncertfelvételei -egyben!

Whitney Houston legjobb koncertfelvételei -egyben!

Written By Tamas on 2014. szeptember 25. | 17:04

Novemberben kerül boltokba a Whitney Houston Live: Her Greatest Performances című kiadvány, mely a hatszoros Grammy-díjas énekesnő egyetlen koncertlemeze. 


A legemlékezetesebb élő felvételeket hallhatjuk hosszú karrierjéből válogatva. Az album elérhető lesz CD+DVD formátumban is, mely lenyűgöző videókat is tartalmaz majd Houston legfelejthetetlenebb előadásaiból, megerősítve, hogy ő minden idők egyik legnagyszerűbb énekesnője.


A Whitney Houston Live: Her Greatest Performances keresztül vezeti a hallgatókat Whitney  karrierjén, tinédzserként az első amerikai nemzeti televíziós fellépésétől az 1983-as The Merv Griffin Showtól, ahol a „Home”-ot énekelte a „The Wiz” című musicalből, egészen 2009-es The Oprah Winfrey Show fellépéséig a „I Didn’t Know My Own Strength” című dallal.

A CD és a DVD producere az ötszörös Grammy-díj győztes Clive Davis így vall a válogatásról:

"Whitney élő CD/DVD-je mindenkit megdöbbent majd. Egyértelműen megmutatja, hogy miért volt teljesen egyedi, és miért volt ő az abszolút első helyen mindig is. Számomra ez nagyon érzelemteljes volt. Az anyag élénken bizonyítja, hogy tényleg nem volt senki olyan, mint ő. Ez még fájdalmasabbá teszi a tragédiát, hogy ilyen fiatalon elveszítettük őt. A DVD megtekintése egészen megigéző élmény. Elképesztő hangja és a dalok, melyek kiállták az idő próbáját, együtt valóban újra és újra hipnotizálnak.

Hat Grammy-díjjal, két Emmy-díjjal, 16 Billboard Music Awarddal, 22 American Music Awarddal (mely a legtöbb, melyet szóló énekesnő valaha nyert) és 170 millió eladott albummal, kislemezzel és videóval világszerte Whitney Houston a pop kultúra igazi ikonja volt, és a Whitney Houston Live: Her Greatest Performances csak ismét bemutatja bámulatos tehetségét, melynek köszönhetően ő és az ő varázsa örökké élni fog az emlékezetünkben.



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger