.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , » Szabó Kimmel Tamás újra komédiázik

Szabó Kimmel Tamás újra komédiázik

Written By Tamas on 2014. szeptember 19. | 16:03

Október 8-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda Znamenák István rendezésében a Folyón túl Itália című legújabb darabját a Belvárosi Színházban. Joe Dipietro vérbeli komédiájában Benedek Miklós, Lukáts Andor, Lázár Kati, Szabó Éva, Szabó Kimmel Tamás és Cseh Judit játszanak.




Az Orlai Produkciós Iroda nem első alkalommal igyekszik az idősebb generáció gondolkodását és életfelfogását bemutató előadást létrehozni. A hatalmas sikerrel futó Nagy négyes után, most is egy komédiát állít a színpadra, amelyben a nagyszülők és a szeretett unoka kapcsolatát mutatja meg humoros eszközökkel a nézőnek. Ahogy a színlap is sejteti: “Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül…

Znamenák István rendezésében Benedek Miklós és Szabó Éva, Lukáts Andor és Lázár Kati alakítják a szerető nagyszülőket, Szabó Kimmel Tamás pedig a mindennél jobban istenített unokát. Az idősek számára a család szentsége az első, a fiatal számára már nem feltétlenül. Erre az ellentmondásra épül a darab, amely a rengeteg nevetés mellett, mélyen megérinti a nézőt és sokakban feleleveníti majd a szülői gondoskodás mindent átható érzését.

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi és a Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

A premier időpontja: 2014. október 8. 20 óra, Belvárosi Színház
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger