.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Horgas Eszter és Falusi Mariann estje az Urániában

Horgas Eszter és Falusi Mariann estje az Urániában

Written By Tamas on 2014. augusztus 20. | 16:27

Az idei zsidó nyári fesztiválra kivételes produkcióval készült a két egészen különböző személyiségű díva – a nemzetközi hírű fuvolaművész, Horgas Eszter és a magyar jazz öblös hangú énekesnője, Falusi Mariann.

Külön-külön már sokszor hallhatta őket a közönség, egészen különböző produkciókkal, nagy sikerekkel. Ezúttal azonban közösen készülnek. A Föld hangja című bemutatójuk a fesztivál egyik különleges csemegéje lesz, szeptember 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 
Filmszínházi körülmények között, a két művész, kétféle női erő és az őket körülvevő zenekar Földünk hangjait, képeit szövik össze egy estté. Ezer hangszínnel, hangszerrel, a műfajok különböző nyelvén mondják el saját benyomásukat a világról jól ismert melódiákon, és saját szerzeményeiken keresztül. Az érzéki, a harsány, a meghitt, a fájdalmas, az örömteli mind jelen lesznek, ahogy azt ők, a művészek a világ hangjain keresztül látják, hallják.

„A helyszínnek is fontos szerepe lesz,  hisz bemutatónk több mint koncert. Nagy szerepe lesz a színházi közegnek, valamint annak a lehetőségnek, hogy a kép világán keresztül is megmutathatjuk, milyennek is látjuk ezt a Föld nevű bolygót. Földünk tájait, eltérő kultúráit bejárva, izgalmas, megható, harsány és csendes zenéket hallhat majd a közönség, a mi nagy közös utazásunkon.” (Horgas Eszter)

Közreműködik:
Cseke Gábor – zongora
Dajka Krisztián – gitár
Hárs Viktor – basszisgitár
Gyenge Lajos – dob
Pusztai Csaba – ütők
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger