.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » A feláldozhatók 3: Tombol a tesztoszteron!

A feláldozhatók 3: Tombol a tesztoszteron!

Written By Tamas on 2014. augusztus 16. | 14:12

Az előző két rész után nagyon vártuk már A feláldozhatók folytatását, mely augusztus végén a magyar mozikba is megérkezik.

Stallone, Statham, Schwarzenegger, Li, Couture, Crews és Ludgren mellé csatlakozott Harrison Ford, Wesley Snipes, Antonio Banderas és Mel Gibson, valamint, hogy a kiscsajok is örüljenek, Kellan Lutz is erősíti a csapatot.

Látványosan indul a film, robban minden, hullanak a fegyverrel ellátott statiszták, és tátott szájjal bámulhatjuk, hogy a konditerem, meg a botox még mindig egyben tartja a nagy öregeket. Jó, Stallone arca most is ijesztő a közeli felvételeken, és Dolph Lundgrennel sem szívesen találkoznánk sötétedés után egy szűk sikátorban, de a látványos csimmbumm nem nagyon ad időt elmélázásra. 
Már az első percekben megjelenik Wesley Snipes, és azt gondoljuk, jaj, de jó, hogy ő is elvállalta a közreműködést, mert láthatóan kemény, mint a beton, és bosszútól szomjas a tekintete. 
Aztán csatlakoznak a "kölykök" is, Kellan Lutz (végre talán levetkőzheti az Alkonyat-filmek skatulyáját), Glenn Powellt első komolyabb alakításában üdvözölhetjük, akárcsak Victor Ortizt, és ezúttal kapunk egy tökös csajt is, Ronda Rousey személyében.
Természetesen az öregek szívatják az ifjakat, akik megpróbálnak kitenni magukért. De a főfőfőfőgonosz, Mel Gibson ellen az ifjonti hév is kevés. Jegyezzük meg, hogy Gibson bácsi meglepően jó ebben a vérgenyó szerepben!
Minden színész megkapja a maga nagy jelenetét, Banderas vicces,  Ford pedig fenséges.
Mély mondanivalót senki ne várjon a filmtől, de nincs is szükség rá!
A világ egyik leglátványosabb akciósorozatának harmadik részét kaptuk, melyben minden megtalálható, amire egy fülledt nyári estén szükség lehet a moziban:
Vér, verejték, izgalom, bicepszek, pofonok, robbanások, csúcsfegyverek, és azok a bizonyos alfahímek, akik még mindig jól megférnek egymás mellett a vásznon!


A sztori:
A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Sylvester Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks (Mel Gibson) akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat. Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables hadjárat...

rendező:  Patrick Hughes
szereplők: Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Randy Couture, Terry Crews, Kelsey Grammer, Kellan Lutz, Glenn Powell, Victor Ortiz és Ronda Rousey

Bemutató dátuma: 2014. augusztus 28.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger