.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » David Hasselhoff és Samantha Fox is nálunk bulizik!

David Hasselhoff és Samantha Fox is nálunk bulizik!

Written By Tamas on 2014. augusztus 11. | 21:57

A 80-as és a 90-es évek néhány feledhetetlen szupersztárja érkezik Mogyoródra augusztus 29-én.

A 80-as és a 90-es évekről még mindig a Knight Rider, a Miami Vice és a Baywatch jut az emberek eszébe. Így ki is lehetne jobb házigazdája a világ legjobb művészeinek, mint David Hasselhoff!

David Hasselhoff, becenevén „A Hoff”, színész, énekes, producer és üzletember is egy személyben. Leginkább a Knight Rider Michael Knight-jaként és a Baywatch Mitch Buchannon Los Angeles megyei vízi mentőjeként lett ismert az 1980-as évek népszerű amerikai sorozataiban játszott főszerepei révén. Hasselhoff egyben producere is volt a Baywatch néhány évadának az 1990-es években egészen 2001-ig, amikor a sorozat a Baywatch a Hawaii-i részekkel befejeződött. Hasselhoff zenei karriert is befutott az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején.



Samantha Fox fotómodellként kezdte karrierjét, majd 1986-ban a „Touch me (I want your body)” című szólóslágerével örökre beírta magát a popzene nagykönyvébe is. Ez a szám 17 ország slágerlistáján lett első. Azóta 30 millió albumot adott el világszerte.
Sabrina, az olasz énekesnő 1987-ben ért el áttörést a szólólemezével, pontosabb a „Boys (Summertime love)” című számának videójával. Ez a szám a tinédzserfiúk álmáról szólt. 2010-ben egy duettet adott ki Samantha Fox-szal, hogy bizonyítsák, sosem voltak ellenségek, maximum a slágerlistákon harcoltak egymással a helyezésekért. 


A 2 Unlimited Eurodance projektegyüttest Jean-Paul DeCoster és Phil Wilde, két belga producer hozta létre 1991-ben, amelynek frontemberei a holland Ray Slijngaard rapper és Anita Doth énekes volt. Az öt évig világszerte óriási népszerűségnek örvendő együttes 16 alkalommal került fel a slágerlistákra, köztük olyan számokkal, mint a „Get Ready for This”, a „Twilight Zone”, a „No Limit” és a „Tribal Dance”. Pályafutásuk során 18 millió lemezt adtak el világszerte. Habár nem tartoztak a leghíresebbek közé az Egyesült Államokban, több számuk is az USA sporteseményeinek, különösen az NHL-nek a kedvenc zenéje lett.


A mogyoródi sztárparádé fellépői: David Hasselhoff, Samantha Fox, Sabrina, 2 Unlimited, Vengaboys, Haddaway, Twenty 4 Seven, Turbo B (Snap!), Sash.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger