.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Könyv Keresztes Ildikóról

Könyv Keresztes Ildikóról

Written By Tamas on 2014. július 31. | 17:07

Napokon belül boltokba kerül Keresztes Ildikó könyve, melyben a színész- énekesnő kendőzetlenül vall életéről.


Volt a román tornász válogatott tagja, énekelt skandináv luxushajón, játszott musicalekben és prózai darabokban, hallhatjuk koncerteken, fesztiválokon, és talán ő énekli legszebben a Hazám című, szívünknek oly kedves dalt. Ki ez a füstös hangú, szenvedélyes díva, aki újra és újra elkápráztatja sokoldalúságával a közönségét? Honnan jött, hová tart, és vajon mit tartogat még nekünk?
A kérdésekre Keresztes Ildikó maga válaszol. Élete zenitjén elgondolkodva, időnként a rá jellemző öniróniával tekint vissza a maga mögött hagyott küzdelmes életútra, a Marosvásárhelyen megtett első lépéseitől az X-Faktor című tehetségkutató műsorban való szerepléséig, amely soha nem remélt ismertséget hozott számára.
Kegyetlenül őszinte magával.
Nem titkol semmit.
Beavat az énekesnőként tett balkanyarokba, házassága felbomlásának az okaiba, nyomába ered kishitűségének, eltöpreng az édesanyjával való kapcsolatán, kutatja a rá-rátörő depresszió miértjét, és sokat, nagyon sokat emlékezik a barátaival eltöltött órákra.

Ideje van az emlékezésnek, mondja, miután felállt magánélete legnagyobb csalódásából, és közben – maga számára is meglepő módon – karrierje csúcsára ért. És ideje van a tanulságok levonásának is, üzeni mindazoknak, akik esetleg magukra ismernének csetlés-botlásaiban… Az emlékezéshez a művész segítségül hívja legmeghittebb barátait is, akik éles fénnyel világítják meg az általa homályban hagyott, izgalmas részleteket.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger