.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , » Fenyő Iván forgatással tölti a nyarat

Fenyő Iván forgatással tölti a nyarat

Written By Tamas on 2014. július 31. | 16:54

Fenyő Iván és Klem Viktor főszereplésével készül Goda Kriszta új filmje, a Veszettek, melyben egy testvérpár egy karizmatikus vezető hatására csatlakozik egy rendvédelmi szervezethez... 

- Czető Bernát László Kakukk című kisregényén alapul a történet. Mivel az íróval nagyon régóta jó viszonyban vagyunk, sok projektben dolgoztunk együtt és nagyon megtetszett nekünk a regény, arra kértük őt, hogy ebből készülhessen film, s késleltesse a könyv megjelentetését és hangoljuk össze a film megjelenésével - mondta el Goda Kriszta.

A film egy munkanélküliséggel küszködő kisvárosban játszódik és egy testvérpárról szól, amelynek idősebb tagja igazi kallódó vagány, míg öccse ki akar törni társadalmi helyzetéből. A filmbeli kisvárosba új rendőrfőnök érkezik, aki meglátja a két fiúban a lehetőséget, először segít nekik elkerülni a börtönt, majd egyfajta polgárőrséget szervez velük a bűnözés visszaszorítására - fogalmazott a rendező. 

A film főbb szerepeit ifjabb Vidnyánszky Attila és Klem Viktor alakítja, a rendőrfőnököt Fenyő Iván játssza. Mellettük Györgyi Anna, Molnár Piroska, Nyári Oszkár, Törőcsik Franciska, Bán Bálint, Béli Ádám és Fritz Attila is feltűnik a filmben.

- Fenyő Ivánnal dolgoztam már korábban, a többiekkel igazából még nem volt szerencsém. Próbafelvételeket készítettünk és azt néztem meg, ki az, aki a legjobban megfelel annak a játékstílusnak, amit a filmben elképzeltem, illetve az adott karakternek - mondta a szereplők kiválasztásával kapcsolatban Goda Kriszta.

A filmalap döntésétől függ, hogy a film mikor kerül a mozikba. Az biztos, hogy a forgatást szeptember végén fejezik be, ami azt jelenti, hogy ez egy maratoni hosszúságú film, 73 nap forgatással. 


(forrás: inforadio.hu)

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger