.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Szandi jubilál!

Szandi jubilál!

Written By Tamas on 2014. május 24. | 13:20

Pontosan huszonöt éve jelent meg Szandi első nagylemeze, s a kerek évfordulóra új albummal, és nagykoncerttel készül az énekesnő.

1988-at írtunk, mikor Fenyő Miklós bemutatta a közönségnek az akkor tizenhárom esztendős, svájcisapkás, kicsit szégyenlős, de óriási hanggal rendelkező Szandit. A kicsi lány első nagylemeze alig néhány hónap alatt platinalemezzé vált (s akkoriban ez még komoly elismerésnek számított), majd zsinórban következtek az újabb dalok, lemezek, sikerek. Szandi akkora port kavart a hazai könnyűzenei életben, hogy 1991-ben Dobray György külön játékfilmet forgatott az énekesnővel a főszerepben. A Szerelmes szívek minden idők egyik legsikeresebb hazai filmje lett, és természetesen a hozzá készült lemez is platinává vált!
Huszonöt év, tizenkilenc nagylemez, számtalan arany- és platinalemez, szakmai- és közönségdíj... - ez az énekesnő negyedévszázados termése dióhéjban.
Számos televíziós műsor vendége, szereplője, sőt műsorvezetője volt már Szandi, legutóbb a Sztárban sztár című produkcióban nyűgözte le a közönséget, jelenleg pedig Az ének iskolájának egyik tanára a TV2-n.
A napokban jelent meg a 25 című válogatáslemez, melyen helyet kaptak az elmúlt évek legnagyobb slágerei (Tinédzser l'amour, Szerelmes szívek, Majdnem Monroe, Minden percem a szerelemé...), és egy vadonatúj szerzemény, a Legyen örök a nyár!

Jubileumi kiadványhoz koncert is dukál, Szandi december 28-án egy jubileumi nagykoncerttel ünnepli a 25. pályán töltött évét a Millenárison. Az est sztárvendégei: Csepregi Éva, Pintácsi Viki, Bogdán Csaba, illetve néhány tanítvány Az ének iskolája című TV műsorból.


 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger