.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Michael Jackson: Xscape -már a boltokban!

Michael Jackson: Xscape -már a boltokban!

Written By Tamas on 2014. május 12. | 13:52

Május 12-én, az Epic Records, az Estate of Michael Jacksonnal együttműködve, megjelentette Michael Jackson, a nemzetközileg elismert és szeretett pop ikon, a Pop Királyának, új XSCAPE című albumát. 

Az album nyolc olyan új dalt tartalmaz, amit még soha senki nem hallott.  A tökéletes rajongói élmény érdekében a XSCAPE Deluxe verzióban is elérhető, rajta az összes első kézből származó eredeti Michael Jackson felvétellel. A XSCAPE standard és deluxe változata a boltokban világszerte május 12-től elérhető. 
A XSCAPE executive producere az Epic Records elnöke és vezérigazgatója L.A. Reid, akinek a kezdeti Jackson Estate-tel közös archívumban történő kutakodás után engedélyezték az azokhoz a kincsekhez való korlátlan hozzáférést, melyek Jackson négy évtized alatt elkészült anyagait ölelik fel.
Reid volt az, aki a felvételek végső listáját gondozta és adta át a producereknek, alakította át a produkciót úgy, hogy új, friss, kortárs hangokat adjon hozzá, melyek azért megőrzik Jackson személyének és művészetének lényegét és teljességét.  Ezt a folyamatot hívja Reid “kortárssá alakításnak”. Az album vezető producere, Timbaland egy volt azon maréknyi producerből, akiről Reid hitte, hogy megvan benne a kellő komolyság, mélység, hogy kreatívan részt vegyen a Jackson munkában. Olyan további világszinten slágergyáros producerek is közreműködtek, mint Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon és John McClain.
“A modern zene és művészet egészen máshogy nézne ki és hallatszódna, ha Michael Jackson nem ajándékozta volna meg a világot korszakalkotó hozzájárulásával.” - jegyezte meg L.A. Reid. “Michael néhány olyan zenei előadást hagyott hátra, melyet büszkén mutatunk be olyan zenei producerek víziói révén, akik vagy közvetlenül együtt dolgoztak vele vagy erősen kifejezték azt a vágyukat, hogy együtt dolgozhassanak vele. Rendkívüli módon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt a zenét a világnak.”
Az album címe Michael elnevezési szokása előtt tiszteleg.  Mindig választott egy dalt az albumról és erről nevezte el a projektjeit, kezdve a THRILLER-rel, ahol csak egyszavas címeket használt, mindet merész értelemben. És ez igaz az új projektre is. Michael Jackson és Jerkins írásában, produceri munkájában az “Xscape” további jelentősége az, hogy ez az egyetlen az albumon szereplő dalok közül, mely azáltal a producer által lett ‘kortáriasítva’, aki azt a stúdióban eredetileg Michaellel rögzítette. 
Az album első kislemezdala a „Love Never Felt So Good” című dal, melynek producere Michael Jackson, John McClain, Girogio Tuinfort és Paul Anka volt. Az eredeti változatot 1983-ban készítették, abban az időben, amikor a „This Is It” című dalt is rögzítették.
John Branca és John McClain, az Estate of Michael Jackson vezetői szerint “Michael mindig is a legmodernebb volt és folyamatosan új producerekhez nyúlt új hangok után keresve.  Mindig fontos és aktuális volt. Ezek a dalok, sokféleképpen ragadják meg a lelket. Köszönjük L.A. Reidnek a víziójáért”.    
A XSCAPE egy régóta várt válogatás azokból az izgalmas új zenékből, melyek majd egy sereg rajongóját villanyozzák fel a világ legelismertebb és legkelendőbb művészének, amellett, hogy egy egész új generáció akarja majd felfedezni művészetét.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger