.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , , » Végre egy jó magyar film: Couch Surf!

Végre egy jó magyar film: Couch Surf!

Written By Tamas on 2014. március 2. | 11:48

Ha a kanapék mesélni tudnának... Mesélnének egy szobafogságra ítélt gyermeteg férjről, egy terapeuta szorongó pácienséről, egy nőnapi randira készülő lúzerről, egy titokzatos folton elmélkedő neurotikus párról, egy kilomtalanított kanapé régi és új tulajdonosáról, francia hippikről vagy éppen a barátság határait feszegető tinédzserekről. Mert egy kanapén bármi megtörténhet. A Couch Surf tíz kanapé és két tucat ember vidám, megható és szellemes története. Március 6-tól a mozikban!

Dyga Zsombor filmjének egyetlen visszatérő szereplője a KANAPÉ, mindig más és más környezetbe helyezve: lakásba, irodába, rendelőbe, utcára, múzeumba vagy akár egy képzeletbeli helyre. Ez a teljesen hétköznapi bútordarab központi eleme mindannyiunk életének. Rengeteg fontos, felemelő, vicces vagy épp megrázó történetet él át rajta az ember. A Couch Surf 10 ilyen élmény vidám interpretációja.

A rendező megfogalmazásában a Couch Surf „egy neurotikus vígjáték egy tucat kanapén”, 8-10 perces történetekből álló szkeccsfilm:  „Szereplőink esendő kisemberek, akik önnön démonaikkal küzdenek meg. Túltáplált szorongások, akut neurózisok, komplexusok és frusztrációk kálváriája a film. Kedélyes vizsgálódás az emberi természet rejtelmeiben."

Főszerepben Hámori Gabriella, Anger Zsolt, Balsai Mónika, Kocsis Gergely, Gyabronka József, Kerekes Vica, Elek Ferenc, Kovács Lehel, Fullajtár Andrea, Nagy Zsolt, Pető Kata, Horváth Kristóf, Bartsch Kata, Törőcsik Franciska, Takátsy Péter, Döbrösi Laura, Tasnádi Bence és Fehér Balázs

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger