.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Két Malek egy színpadon!

Két Malek egy színpadon!

Written By Tamas on 2014. február 9. | 14:51

Február 18-án, este 9-től a budapesti Orfeumban újra együtt zenél Malek Miklós és Malek Andrea.

Hol vannak már azok az idők, amikor Malek Andrea a szomszéd szobában, elalvás helyett hallgatta, ahogy a ceruza siklik a kottapapíron, a vonalzó suhogását, amikor az új oldalra a taktusokat előre megrajzolja a mester, Malek Miklós, s csak akkor szenderedett el, amikor végre kiderült, az adott akkord merre lép tovább? 
…az idő, amikor esténként olyan színészek és zenészek próbáltak a zongoraszobában, mint Szécsi Pál, Huszti Péter, Ruttkai Éva, Kovács Kati, Koós János, Bence Ilona, Máté Péter, Ihász Gábor vagy Hofi Géza? Hosszú a sor.
Andrea büszkén állítja, hogy egy komplett zeneiskolában és zenekarban nőtt fel, rengeteg tapasztalatot szerzett, pedig akkor még nem is tudta, milyen pályára lép majd. Azóta számtalanszor zenéltek együtt. A 2011-es családi koncert kellemes élményei nyomán úgy döntöttek, hogy az Orfeum adjon helyet különleges koncertsorozatuknak.
Elhangzanak a legszeretettebb dalok, személyes történetekkel körítve (Hull az elsárgult levél, Lazítani, Éjszakáról éjszakára, Gyermekjáték), Andrea pedig saját műsoraiból (Pesti lány, Retúr, A zene az kell) is énekel.
Azoknak szól ez az est, akik különleges zenei élményre vágynak két nagy ívű zenésztől: apától és lányától.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger