.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , » 100. Nagy négyes Belvárosi Színházban!

100. Nagy négyes Belvárosi Színházban!

Written By Tamas on 2013. december 9. | 15:27

2013. december 27-én 100. alkalommal kerül a Belvárosi Színház színpadára Ronald Harwood műve a Nagy négyes. A darab impozáns szereposztással, Molnár Piroskával, Vári Évával,  Benedek Miklóssal, és Szacsvay Lászlóval immáron harmadik évad óta töretlen érdeklődésnek és sikernek örvend. Az előadást és Molnár Piroskát idén ősszel Vastaps-díjjal is jutalmazták.




"Az Orlai Produkciós Iroda „A NAGY NÉGYES” című előadása sok humorral átszőtt, kacagtató csemegeként kínálja magát. A színpadon valóban legendás négyes áll: Molnár Piroska, Vári Éva, Benedek Miklós és Szacsvay László alakítják az egykor ünnepelt operasztárokat. Megszokott hétköznapjaikat visszavonultan élik egy művészotthonban, ahová váratlanul beköltözik Jean (Vári Éva), s ezzel felborul az addig megszokott unalmas napirend. A fájdalmasan titkolt érzések és fojtogató kétségek robbanásszerűen törnek utat maguknak, s egy Verdi-gála kapcsán újra remény költözik a szívekbe. A lehet-e újra kezdeni dilemma befészkeli magát a falak közé, magában hordozva az örökifjúság ígéretét…” – írta a színházkolonia.hu  
 


A nagy négyes

2013. december 27. 19 óra, Belvárosi Színház  
 ( 100. előadás)
2014. február 8. 15 óra Belvárosi Színház

Molnár Piroska
Cecily Robson
Vári Éva
Jean Horton
Szacsvay László
Reginald Paget
Benedek Miklós
Wilfred Bond
 


Az Orlai Produkció idén novemberben egy másik kiváló darabjának is ünnepelte jubileumát, hiszen a Hat hét, hat tánc Vári Évával és Kulka Jánossal elértre a 250. alkalmát.





Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger