.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » » Újra tarol a Jekyll & Hyde!

Újra tarol a Jekyll & Hyde!

Written By Tamas on 2013. április 20. | 12:24

Az Evita után újabb világhírű musicallel lepte meg a közönséget a Broadwayn a Marquis Theatre.

Alig futott le a Ricky Martin közreműködésével bemutatott Evita, máris itt az újabb szenzáció a zenés színház kedvelőinek. A Marquisban állva tapsolt a közönség a Jekyll & Hyde premierén. Frank Wildhorn mára klasszikussá vált darabja pontosan 13 évvel ezelőtt robbant be a Broadway-re, s azóta számtalan bemutatót ért meg, több tucatnyi országban.
A mostani előadás érdekessége, hogy a címszerepben az a Constantine Maroulis látható, aki az American Idol elnevezésű tehetségkutató műsorban vált ismertté, azóta pedig játszott a Rock of Ages című darabban, majd az ebből készült filmben is. Lucyt ezúttal Deborah Cox, a Grammy-díjra is jelölt énekesnő alakítja. 
A társulat tavaly énekelte CD-re a dalokat, majd turnéra indultak, hogy leteszteljék, tetszik-e a közönségnek az új felfogás. A hangszerelés jóval finomabb, visszafogottabb a korábban megszokott előadásokhoz képest. Most a Boradway-re költözik a fantasztikus előadás, hogy méltó helyen, és formában éljen tovább a legenda. A közönség, és a kritikusok is elragadtatva számolnak be a premierről, így már most borítékolható, hogy 2013 újra a Jekyll & Hyde éve lesz!



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger