.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Kozma Orsi: Vulkán

Kozma Orsi: Vulkán

Written By Tamas on 2013. április 26. | 18:34

Hat év után új szólólemezzel jelentkezik hazánk egyik legzseniálisabb énekesnője, Kozma Orsi!

Ahogy Orsitól megszokhattuk, erőteljes, pezsgő, különös albumot készített, az igényes zene kedvelőinek. Az új dalok több neves szerző közreműködésével készültek, megörvendeztetve a rajongókat egy sajátos, modern hangzásvilággal.
Kissé eklektikus, kissé bizarr, de a lemez igazán rendkívüli élmény a hallgatóknak. Ahogyan Orsi többféle zenei stílusban kipróbálta már magát, így az új album anyaga is a maga sokféleségében alkot kerek egészet. A könnyű, diszkó műfajtól, a fülbemászó, légies szövegeken át, a súlyos, különös hangszerelésű, elgondolkodtató mondanivalóval bíró dalokon keresztül mindent megtalálunk az új lemezen.
Orsi hat évvel ezelőtt jelentette meg az utolsó (Igazi szerep) szólólemezét. Az énekesnőben mostanra fogalmazódott meg a friss mondanivaló. Az új lemezen levő dalok közül három már ismerős lehet a hallgatóknak, a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán. Nyolc szám zenéjét és szövegét Szakos Krisztián írta, két vadiúj szerzeményt Pixának is köszönhetünk, de Orsi dobosa, Benedek Tamás is képviselteti magát egy nótával az új korongon, illetve Bezzegh Éva dalszövegei közül is meghallgathatunk néhányat.
- Színes, árnyalt,  hol mély, hol könnyedebb anyag sikeredett -árulta el az énekesnő. -Közel száz nótából válogattuk ki azt a tízet, mely végül rákerült a lemezre. Május 2-án, a lemezmegjelenés napján lesz egy exkluzív koncertünk a Magyar Rádióban, melyet rögzítünk is, aztán kis időre eltűnök (-Orsi anyai örömök elé néz-), de a terveim szerint december környékén már újra színpadra állok.



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger