.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » Somlónak nem kellett Berkes Gabi

Somlónak nem kellett Berkes Gabi

Written By Tamas on 2012. december 7. | 21:53

Berkes Gabriella a fiával, Olivérrel együtt indult a TV2 legújabb tehetségkutató műsorában a The Voice-ban. A kiváló musicalszínésznő a válogatás során Somló Tamás csapatába került, fia pedig Caramelt választotta mesteréül.

Anya és fia izgatottan készült a párbajra, melynek során először Gabi léphetett színpadra. Husnullina Regina oldalán- és ellen énekelhette el Adele Someone Like You című slágerét. A szőke énekesnő klasszisokkal jobban, és érzelmesebben adta elő a dalt, a mesterek közül Malek Andrea, Mező Misi és Caramel egyöntetűen őt juttatta volna tovább. A döntés azonban Somló Tamáson múlt, aki érthetetlen módon Reginát vitte tovább az élő showba. Valószínűleg élete legrosszabb döntését hozta, és szinte biztos, hogy azóta már százszor is megbánta, hogy a fiatalabb, ám ellenfelénél jóval csekélyebb kisugárzású, és tehetségű hölgyet választotta.

Berkes Olivér párbajellenfele az a Harót Balázs volt, aki éppen Caramel háttérénekese évek óta. A két srác is kitett magáért, és kiváló produkciót állítottak együtt színpadra. Végül mind a négy mester Olivérre voksolt, így őt láthatjuk majd az élő showban.

A The Voice sok néző számára meglepetést hozott azzal, hogy ezúttal kizárólag komoly tehetségű énekesek mérik össze magukat egy tévés tehetségkutatóban. Berkes Gabi mellett olyan ismert művészek is vállalták a megmérettetést, mint Czerovszky Heni, Fehér Adrienn, Mohamed Fatima, Veres Mónika vagy Gájer Bálint.

(fotók: TV2)

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger