.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , » Popsztárokkal frissít a József Attila Színház!

Popsztárokkal frissít a József Attila Színház!

Written By Tamas on 2012. szeptember 7. | 18:42

Dér Heni, Puskás Peti és Zentai Mark is szerepet kapott a József Attila Színház októberben bemtatandó darabjában.

A híres New York-i művészképző iskola, a FAME School életéről, növendékeinek és tanárainak hétköznapjairól, kapcsolatairól szóló világsikerű film és az annak folytatásaként született musical is kivételesen népszerű a műfaj hazai rajongóinak körében. Nem kisebb rajongótábort szerzett magyarországi bemutatásával egy másik amerikai kult-musical, a szintén New Yorkban játszódó RENT. Mindkét darabot a musicalszerzői pályája mellett társulatteremtő munkájáról, többek közt a Rock Színház egy alapító tagjaként is ismert Miklós Tibor állította színpadra elsőként Magyarországon.  
Ő volt a megálmodója a Freddie Mercury életét és pályáját felidéző, 2009-ben Egy bohém rapszódiája című dramatikus emlékkoncertnek is. A három mű témája sok ponton találkozik, más-más környezetben, különböző megközelítéssel, de mégis ugyanarról szól: a tehetségről, a siker, a befutás vágyáról, az ezekért folytatott küzdelmekről, - az örömteli pillanatok mellett – bukásokról, tragédiákról és a fiatal tehetségekért érzett felelősségről.
A FAME, a RENT és az Egy bohém rapszódiája fantasztikus dalait és legizgalmasabb jeleneteit (néhány Mamma Mia!, Szombat esti láz és West Side Story dallal kiegészítve), most FAME-RENT, A hírnév ára címmel, két részes koncert-musicalként mutatja be az IG Produkció és  a Rock Színház Alapítvány Miklós Tibor rendezésében és Fincza Erika koreográfiájával.

bemutató: 2012.október 27.
szereplők: Nagy Anikó, Puskás Péter, Dér Heni, Zentai Mark, Tóth Angelika, Miklós Eponin
rendező: Miklós Tibor
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger